Ultimele Știri

VIDEO/Invazia imigranților: S-au luptat să urce într-un tren cu destinația Serbia

macedonia

Mii de imigranți s-au luptat să urce într-un tren cu destinația Serbia în gara macedoneană Gevgelia, vineri (14 august) a relatat, agenția de știri sârbă Tanjug.

Imigranții veniți din Orientul Mijlociu s-au înghesuit cu miile într-un tren pentru a reuși să treacă granița în Serbia. Aceștia nu au de gând să rămână în Serbia, vor să ajungă în țările vest-europene unde condițiile de trai sunt mult mai bune și au o șansă la ajutoarele sociale.

O singură fereastră de tren a fost spartă în timpul luptei. Un bilet de tren de la Gevgelia la Tabanovci – oraș aflat la granița cu Serbia – costă aproximativ 10 de euro. Din Tabanovci, imigranții  vor trece ilegal granița în Serbia, apoi în Ungaria și statele occidentale.

Mai mult de 150.000 de imigranți au ajuns în Europa prin Marea Mediteraneană de la începutul anului, a anunțat Organizația Internațională pentru Migrație (OIM), în timp ce Înaltul Comisariat al ONU pentru refugiați (UNHCR) subliniază că în insulele Greciei debarcă acum în fiecare zi în jur de 1.000 de refugiați.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*