Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Statul Islamic își pregătește o nouă armată: zeci de MII de femei gravide

Într-un raport terifiant despre „una dintre cele mai grave situații de pe Pământ”, al celor de la Daily Mirror , se arată că în „califatul” autoproclamat al Statului Islamic există deja 50 de copii din Marea Britanie care cresc acolo, provocând temeri că viitorii prunci ai acestora vor fi crescuți ca o nouă generație de ucigași jihadiști.

Un număr de aproximativ 31.000 de femei însărcinate se află în interiorul organizației Stat Islamic, susține Nikita Malik, cercetător la Fundația antiextremistă Qulliam.

„Faptul că 31.000 de femei sunt însărcinate în ‘califat’ este într-adevăr foarte îngrijorător”, spune Malik, susținând că este imperativ necesar ca membrii comunității internaționale să ia atitudine în ce privește acești copii.

Cercetătorul mai spune că teroriștii îi îndoctrinează pe copiii inocenți să le urmeze versiunea deformată a islamului. Copiii sunt de obicei răpiți și obligați să se alăture Statului Islamic, însî unii „pui ai califatului” se alătură grupării din frică.

foto 3

foto 4

Activități inocente, precum desenatul, au fost eradicate, iar copiii sunt în schimb învățați cum să tragă cu arma, să detoneze bombe și să se implice în lupte corp la corp.

foto 1
foto 2
Fetele, cunoscute drept „perlele califatului”, poartă voal, sunt ascunse și nevoite să stea în case și sunt învățate să aibă grijă de soții lor.

„Aceasta este una dintre cele mai grave situații de pe Pământ. Copiii sunt cheia viitorului. Îndoctrinarea în Statul Islamic începe la naștere și crește în școli și în taberele de antrenament. Copiii sunt instruiți într-o interpretare particulară a Sharia, făcuți insensibili la violență și învață aptitudinile specifice pentru a prelua mesajul jihadului”, a spus Noman Benotman, președinte la Quilliam.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*