Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: ‘Obama omoară 875 de oameni în fiecare săptămână.’ Președintele SUA, ținta unei campanii agresive de discreditare în Rusia

obama campanie rusia

Nimeni nu își facea iluzii că Barack Obama este îndrăgit la Moscova. Numai că, în ultima perioadă, președintele american este ținta unei campanii agresive de discreditare, potrivit thedailysheeple.com.

Autorii sunt fie anonimi, fie tineri din societatea civilă, care îi pun în cârcă liderului american conflictele din Siria, Libia și Ucraina. Kremlinul neagă vehement că ar avea vreo implicare.

Barack Obama a primit o pereche de coarne și colți într-un clip proiectat de autori anonimi, pe clădirile din Moscova. „Demonul” Obama se „hrănește” cu violențele din Ucraina, Siria și Libia, unde au pierit sute de mii de oameni, sugerează filmulețul misterios.

obama 1

obama 2

O reclamă – parte a unei campanii anti-fumat – merge și mai departe. „Fumatul ucide chiar mai mulți oameni decât Obama”, arată un poster de pe peretele unei stații de autobuz.

Singurul parlamentar al opoziției din legislativul de la Moscova vorbește de o campanie anti-Obama, avizată de Kremlin.

Dmitri Gudov, parlamentar rus: „Cred că scopul principal este să deturneze atenția publicului de la probleme domestice. Rusia intră în criză și este una gravă. Guvernul rus are nevoie de un vinovat pentru tot ce se întâmplă. Iar Obama este o țintă facilă.”

Dovada ar putea sta într-un videoclip, filmat de mai mulți studenți ruși. Ei cer Națiunilor Unite să îl pedepsească pe liderul american pentru – spun ei – miile de vieți pierdute. Între timp, a ieșit la iveală că, cel puțin unul dintre protagoniști este membru al formațiunii de tineret a partidului de la putere din Rusia.

Kremlinul neagă vehement că are vreo implicare în campania anti-Obama, care se îmbogățește de la o zi la alta cu materiale noi. Cel mai recent clip infățișează un grup de tineri care pică toți odată la pământ. „Președintele american omoară 875 de oameni în fiecare săptămână”, este mesajul transmis. Până acum, efectele în rândul publicului moscovit nu par să fi fost cele scontate.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*