Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: „Jocurile” sinistre la care sunt supuși orfanii capturați de Statul Islamic. O fetiță de 12 ani, obligată să execute 5 femei

Apar noi imagini revoltătoare surprinse în taberele de antrenament ale luptătorilor Statului Islamic, unde zeci de copii sunt educați să devină criminali cu sânge rece, informează DailyMail.

Un clip publicat de gruparea teroristă arată zeci de copii orfani, ai căror părinți au fost uciși de combatanți, care sunt crescuți pentru atentate sinucigașe, relatează.

Cei mici se joacă de zor cu puști și pistoale de jucărie și merg la ore, unde sunt învățați să coasă și citesc despre religia islamică.

„Este de datoria Statului Islamic să aibă grijă de copiii martiri, de aceea am pus bazele unor asemenea orfelinate”, afirmă teroriștii în videoclip.

Spre finalul clipului, sunt însă prezentate imagini din timpul celor două ore de antrenament militar zilnic la care sunt supuși copiii.

foto 1

Asta include și un joc sinistru de roluri, în care copiii învață cum se realizează o execuție: cei mici îngenunchează lângă un perete, în timp ce combatanții se prefac că îi împușcă în cap.

 O fetiță de 12 ani, folosită pentru a executa 5 ostatici

O filmare în care o fetiță de 12 ani, dintr-un pluton de execuție, împușcă cinci femei, printre care și un medic care a refuzat să trateze teroriștii, a îngrozit mapamondul.

„Cele cinci au fost executate de un pluton de execuție în tabăra al-Ghazlani. Se crede că aceasta este primul gen e execuție de acest tip pusă în practică de o fetiță din interiorul Statului Islamic”, a arătat o sursă locală.

foto 2

Fetița a fost supranumită Jihadi Jane Junior, după un terorist britanic, călău al grupării teroriste, care a fost ucis de o dronă.

Statul Islamic a mai folosit și băieți tineri în înregistrările sale propagandistice. Luna trecută, un băiat a fost înfățișat aruncând în aer patru captivi. Cel puțin alți doi băieți au fost filmați când decapitau ostaticii Statului Islamic.

foto 3

foto 4

foto 5

foto 6

foto 7

foto 8

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*