VIDEO/FOTO: UPDATE Incendiul de la clădirea din Piața Crângași a fost stins

  • Adelina Mitrache
  • 1 august 2016
  • Social
pompieri

Un incendiu violent a izbucnit luni, în Piaţa Crângaşi din Capitală, faţada clădirii pieţei arzând cu flăcări mari, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE 16.25 Incendiul care a izbucnit luni la fațada unei clădiri din Piața Crângași a fost stins de pompieri, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.

Clădirea este de tip parter cu patru etaje și mansardă.

Echipele de intervenție au realizat un dispozitiv circular în jurul clădirii afectate și au reușit limitarea propagării flăcărilor.

Nu au fost sesizări privind persoane rănite.

UPDATE ORA 15.38 Trafic restricționat pe strada Munții Apuseni, din cauza incendiului de la Piața Crângași

Polițiștii rutieri au restricționat luni circulația pe strada Munții Apuseni din sectorul 6, pentru a permite intervenția mașinilor de stingere a incendiului izbucnit la o clădire din Piața Crângași.

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ovidiu Munteanu, face un apel către conducătorii auto să evite deplasarea în zona Pieței Crângași și să folosească rute ocolitoare.

Circulația auto este dirijată de polițiști.

Potrivit lui Munteanu, pe Șoseaua Virtuții se circulă cu dificultate pe ambele sensuri, între Podul Grant și Pasajul Lujerului.

Oficialii ISU București au anunțat că pentru stingerea incendiului au mobilizate 16 autospeciale de stingere și șase autoscări. De asemenea, la fața locului se află două ambulanțe și o mașină de descarcerare.

Incendiul a fost localizat de către pompieri, potrivit surselor citate. Echipele de intervenție au realizat un dispozitiv circular în jurul clădirii afectate și au reușit limitarea propagării flăcărilor. În prezent, se execută operațiuni de stingere a focarelor din interiorul clădirii.

Deocamdată, nu există sesizări privind persoane rănite.

La ora transmiterii ştirii, la faţa locului pompierii acţionează cu 16 autospeciale de stingere, şase autoscări, două ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti Ilfov, Daniel Vasile, incendiul a fost localizat, lucrându-se la stingerea focarelor din interiorul clădirii.

Potrivit sursei citate, toate persoanele care se aflau în clădire au fost evacuate, nefiind nevoie de intervenţia medicilor SMURD.

Incendiul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112, la clădirea pieţei Crângaşi, anunţă reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Potrivit sursei citate la momentul anunţului ardea faţada clădirii, la partea superioară, cu flacără violentă.

Brigada Rutieră a Capitalei informează că din cauza incendiului se circulă cu dificultate pe Şoseaua Virtuţii, în ambele sensuri, între Podul Grant şi Pasaj Lujerului, circulaţia fiind restricţionată pe strada Munţii Apuseni.

Poliţiştii de la Rutieră le recomandă şoferilor să evite deplasarea în zonă şi să aleagă rute alternative.

incendiu

incendiu 2

incendiu 4

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *