Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Imagini șocante la metrou. Motivul pentru care un grup de imigranți a atacat doi pensionari

Un incident violent a fost filmat la metroul din Munchen, în Germania. Mai mulți tineri imigranți au atacat doi pensionari germani, care au încercat să sară în ajutorul unei femei agresate de refugiați, în plină zi.

Incidentul a fost filmat cu telefonul mobil de un călător în metrou. În momentul în care o femeie a început să fie hărțuită de un grup de imigranți, câțiva pensionari au sărit în ajutorul femeii, însă bărbații au devenit violenți și au început să îi îmbrâncească și să îi lovească pe pensionari.

imigranti 6 introdusa text

Tom Roth, bărbatul care a urcat clipul pe Facebook, a spus că bătaia a pornit după ce femeia a respins avansurile unuia dintre solicitanții de azil, conform Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Merkel, mesaj către refugiați: ‘Trebuie să se întoarcă în ţările lor!’

„S-a întâmplat în mijlocul zilei, în centrul Munchen-ului. M-am așezat în fața unei tinere, iar în spatele meu erau patru locuri pe care stăteau mai mulți refugiați. Unul dintre ei a întrebat-o ceva pe tânără, apoi bărbatul și-a pus mâna pe gâtul ei. În acel moment, femeia s-a retras și s-a uitat în direcția mea. În timp ce metroul mergea, bărbatul a izbit cu pumnul geamul, probabil din frustare că femeia l-a respins. Mai mulți bărbați i-au cerut să înceteze, iar unul dintre refugiați l-a atins pe cap, batjocoritor pe unul dintre bărbații mai în vârstă. Atunci lucrurile au degenerat, unul dintre refugiați chiar i-a băgat mâna în gât unuia dintre pasageri. Când am ajuns în stație, am sunat la poliție, dar au spus că nu le pot face nimic” a mai povestit bîrbatul conform Daily Mail.

imigranti 7 introdusa text

Germania este tot mai asaltată de astfel de incidente în care sunt implicați refugiați. După Revelion, în care zeci de femei s-au plâns că au fost agresate de mai mulți bărbați, chiar în centrul orașului în Koln, mai multe astfel de incidente au apărut în presă.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*