Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Grav accident în Iași. O tânără de 26 de ani a murit după ce autoturismul Tico în care se afla, a fost lovit de un TIR

O persoană a murit iar alte două au fost grav rănite în urma unui accident rutier care a avut loc vineri dimineața, la intrarea în Iași, în care au fost implicate un autoturism Tico și un TIR.

Accidentul s-a fost produs în jurul orei 04:00, pe Calea Chișinăului.

Din primele cercetări, șoferul unui Tico, un bărbat în vârstă de 23 de ani, circula cu foarte mare viteză și a intrat într-un TIR parcat pe stradă, lovindu-l pe partea dreaptă. Mașina, zdrobită efectiv, a mai parcurs 20 de metri, timp în care s-a izbit de marginea străzii, iar șoferul a fost aruncat prin parbriz. Pasagerul din dreapta, o femeie, a suferit o lovitură puternică în momentul impactului, care i-a fost fatală.

accident 1

Tinerii ar fi plecat dintr-un club cu puțin timp înainte de producerea tragediei.

accident 2

„În timp ce conducea un autoturism pe șoseaua Calea Chișinăului, dinspre Tomești spre Iași, pe fondul vitezei excesive, a intrat în coliziune cu un ansamblul de vehicule format din semiremorcă și cap tractor care se afla oprit pe banda unu de circulație. În urma accidentului rutier a murit o femeie în vârstă de 26 ani, pasager pe locul din dreapta din fața al mașinii, șoferul și o femeie de 22 de ani, pasager pe bancheta din spate, au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale. Autoturismul implicat în accident a fost avariat în proporție de 80 %, fiind necesară intervenția lucrătorilor din cadrul ISU pentru scoaterea victimelor din mașină”, a declarat comisar Mădălin Țăranu, reprezentant al IPJ Iași.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*