Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Franța: Povestea emoționantă a unei viitoare mămici care s-a „agățat de viață”, în timpul sângeroaselor atentate

fata main

Sângeroasele atentate teroriste care au avut loc în noaptea de 13 noeimbrie s-au soldat cu moartea a peste 130 de oameni și rănirea a altor 250.

Unele scene au surprinse în haosul creat au ajuns la televizor. Așa începe și povestea unei viitoare mămici care a reușit să supraviețuiească atentatelor.

La scurt timp după atentatele teroriste petrecute la Paris, în timpul partidei de fotbal Franţa – Germania, care au şocat întreaga lume, pe toate posturile TV şi pe internet au circulat imagini surprinse de un jurnalist francez lângă sala de spectacole Bataclan, acolo unde atacatorii au ucis 89 de persoane.

atentate franta

„Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată”

Cadrele surprinse prezintă scene cu adevărat dramatice, însă atenţia multora a fost atrasă de o tânără care în disperare de cauză s-a agăţat de o balustradă de la etajul 2 pentru a se asigura că nu va fi văzută de terorişti.

Ajutor, ajutor! Sunt însărcinată„, e auzită stringând femeia pe înregistrarea care a făcut înconjurul lumii, însă nimeni nu pare să o bage în seamă iniţial.

Iubitul a aflat că e însărcinată din clipul postat pe net

Din fericire, conform The Sun, tânăra a reuşit să scape nevătămată, fiind ajutată să urce în balcon de un bărbat, care i-a dezvăluit ce ţipau teroriştii în timpul atacului: „Suntem aici pentru a vă face să treceţi prin ceea ce trec oamenii nevinovaţi din Siria! Le auziţi strigătele de suferinţă? Acum simţiţi şi voi teama pe care oamenii o simt zilnic în Siria! E război! Şi e doar începutul. Vom masacra nevinovaţii. Să le spuneţi asta tuturor”.

Sursa citată dezvăluie că familia şi iubitul tinerei au aflat că aceasta este însărcinată urmărind şocaţi imaginilie filmate de jurnalistul francez aflat în apropiere şi preluate apoi de toate televiziunile. „Plănuiam să aştept până la trei luni înainte de a le spune tutoror. Urmăream concertul de la balcon şi când au intrat atacatorii nu am mai putut să cobor, aşa că am urcat. Am atârnat timp de cinci minute până când cineva m-a tras sus. Am vrut să îi mulţumesc acelui bărbat şi am rugat un prieten să facă un apel pe Twitter pentru a mă contacta. Am apucat să-i mulţumesc între timp„.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*