Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Declarație îngrijorătoare a unui oficial britanic: ‘Atacuri ca cele din Koln au loc în fiecare săptămână în Birmingham’

Jess Phillips, un oficial britanic, a vorbit în emisiunea Question Time, despre asalturile organizate ale găștilor de imigranți asupra femeilor, făcând referire la atmosfera din al doilea cel mai mare oraș al Angliei, Birmingham.

Jess Phillips, ministrul muncii și laburist pentru Birmingham Yardley, a comparat atacurile organizate asupra femeilor de către bandele de migranți, cu atmosfera unei nopți ‘normale’, în al doilea oraș din Marea Britanie.

jess

Ea a făcut aceste comentarii în timpul unei emisiuni politice la BBC, joi noapte, după ce un bărbat din public a vorbit despre situația din Germania, arătând cazurile în care ‘imigrația în masă nu funcționează’.

‘O situație similiară cu ceea ce s-a întâmplat la Koln, poate fi descrisă pe strada Broad din Birmingham, unde în fiecare săptămână sunt cazuri în care femeile sunt vânate și agresate. (…) Nu credeți că femeile din Koln, sau femeia care a fost, din nefericire, ucisă în Suedia, au fost și ele speriate?’, a mai declarat aceasta pentru DailyMail.

birmingham

Remarcile ei au declanșat reacții furioase pe Twitter din partea telespectatorilor emisiunii: ‘Afirmație șocantă din partea lui Jess Phillips care pretinde că atacurile din Koln pot fi comparate cu ce se întâmplă pe Broad Street’ sau ‘Jess Philips compară atacurile din koln, unde au fost atacate peste 820 de femei, cu o noapte de sâmbătă pe Broad Street din Birmingham. Rușine, Jess!’

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*