Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: Calendar cu Putin, la 69 de euro

vladimir putin

Cu câteva zile înainte de începutul noului an, a fost pus în vânzare un calendar cu președintele rus, Vladimir Putin, la prețul de 76 de dolari, adică 69 de euro, scrie „Le Parisien”. Cu pieptul gol, pescuind, ținând în brațe un cățeluș sau, delicat, o floare, liderul de la Kremlin își reconfirmă în calendar imaginea de star, care îi asigură popularitatea în rândul rușilor.

Dacă sunteți sătui de calendare cu căței și pisoi, puteți opta în 2016 pentru o versiune 100% Putin, relatează televiziunea franceză, reluând o știre difuzată de BBC. Astfel, un ziar rusesc a decis să producă și să pună în vânzare un calendar consacrat în întregime președintelui rus. Pentru o sumă în ruble estimată la aproximativ 70 de euro sau 76 de dolari, rușii pot profita de fotografii și maxime ale liderului rus tot anul.

În acest calendar, botezat ‘Tot anul cu Președintele Rusiei’, Vladimir Putin se afișează cu pieptul gol, în ținută militară, pe cale să facă sport, mirosind flori, mângâind un cățel sau semnând autografe pentru copii, toate imaginile vehiculând ideea unui președinte apropiat de popor, un bărbat puternic, dar sensibil, chiar afectuos.

putin calendar

Fotografiile sunt însoțite de citate din vorbele liderului de la Kremlin. Unele sunt mai degrabă anecdotice, ca de pildă cuvintele tandre cu care i se adresează câinelui, ‘cel mai bun prieten al omului’ sau salută rusoaicele, ‘cele mai talentate și mai frumoase’ femei. Altele vor să sublinieze forța țării și a șefului ei: citatul lunii octombrie afirmă că ‘nimeni nu va reuși să depășească superioritatea militară a Rusiei’.

Schimbare de atmosferă luna viitoare: „Sunt plin de afecțiune față de câini și ei îmi întorc dragostea”, asigură președintele, care mângâie un cățeluș.

putin calendar

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*