Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: ATAC în Belgia: Doi ofiţeri de poliţie, răniţi cu maceta de către un individ care striga „Allahu Akbar”

operatiune antiterorista belgia

Doi poliţişti au fost răniţi cu macete, sâmbătă după-amiază, în centrul oraşului Charleroi din Belgia de către un individ care striga „Allahu Akbar”, a informat poliţia locală, citată de La Libre Belgique. Primele elemente ale anchetei trimit spre ipoteza unui act terorist, a declarat premierul Belgiei, Charles Michels, relatează Le Figaro online.

UPDATE ora 21:52 – Premierul Belgiei:primele elemente privind atacul din Charleroi favorizează ipoteza actului terorist

Primele elemente ale anchetei trimit în mod clar spre ipoteza unui act terorist, a declarat premierul Belgiei, Charles Michels, cu privire la atacul cu macetă de sâmbătă după-amiază, în care au fost răniţi doi poliţişti din oraşul Charleroi, relatează Le Figaro online.

UPDATE ora 20:05 – Individul care a atacat doi poliţişti în Belgia a decedat; ofiţerii de poliţie, în afara pericolului

1

Poliţia belgiană a confirmat decesul individului care a atacat cu macete doi poliţişti sâmbătă după-amiaza, în oraşul Charleroi, ofiţerii de poliţie fiind în afara pericolului, potrivit Le Figaro online.

Agresorul a fost rănit de focuri de armă trase de poliţie şi a murit la spital. Incidentul a avut loc în apropierea secţiei de poliţie din Charleroi.

Anterior, politiştii au precizat că gresorul a fost rănit de focuri de armă trase de poliţie şi se află într-o stare gravă, fiind spitalizat.

2

Una dintre poliţiste prezintă răni profunde la nivelul feţei şi este spitalizată, în timp ce colega sa are răni uşoare.

Un perimetru de securitate a fost creat în jurul bulevardului Pierre Mayence.

3

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*