Ultimele Știri

VIDEO/FOTO: A bătut 4 ‘arabi beți’ care încercau să violeze femei la Koln. Poliția l-a ARESTAT pentru că le-a apărat

‘Eroul din Koln’, așa a fost supranumit campionul de kickboxing, fost membru al trupelor de comando ale armatei Croatiei, după ce a bătut patru ‘arabi beți’ care au încercat să violeze două fete în noaptea de Anul Nou, informează Dailymail.com.

CITEȘTE ȘI: Nemții încep să se răzbune! Imigranți ATACAȚI la Koln

Ivan Jurcevic are 44 de ani , iar în prezent lucrează ca ușier la un hotel din Kol. În noaptea de revelion, când s-au petrecut violurile , Ivan se afla la muncă. O mie de arabi și nord-africani au agresat sexual și jefuit peste 500 de femei.

Ivan Jurcevic

Două fete l-au abordat din senin. Speriate de gașca de agresori care le urmăreau, cele două două i-au cerut ajutorul implorându-l să le scape.

Ivan Jurcevic

„Erau patru tineri, vorbeau în araba. Mi-au zis să nu mă bag pentru că sunt ale lor. Fetele păreau că lucrează într-o bancă, erau îmbrăcate în blugi și haine groase, nimic provocator. Erau înspăimântate. Le-am zis să stea în spatele meu. Cel mai guraliv dintre arabi m-a amenințat cu o sticlă, așa că l-am lovit. Altul a vrut să mă atace, așa că l-am lovit și pe el. Liderul a făcut un semn la gât, prin care îmi transmitea că va reveni să mă omoare. Nu m-am speriat, iar ei au plecat”, a povestit fostul campion de kickboxing pentru Daily Mail. Destul de greu de speriat, Ivan are o înălțime de 2,13 m și o greutate de 130 kg.

Ivan Jurcevic

Jurcevic a spus pentru DailyMail că ‘imaginea refugiaților a fost distrusă de acești bețivi libidinoși care nu au niciun respect pentru Germania’.

CITEȘTE ȘI:Primarul din Koln le consideră vinovate pe femei, pentru seria de abuzuri sexuale comise de imigranți în noaptea de Anul Nou

‘Eroul din Koln’ a mai adăugat ‘Acum patru luni germanii i-au primit cu brațele deschise și cu ursuleți de pluș pe acești oameni, însă imaginea lor a fost distrusă. Scopul lor a fost acela de a pune artificii la catedrală, de a se îmbăta și de a ataca femeile. A fost rușinos!’

foto 2

Eroul din Koln, fost campion mondial de cinci ori la kickboxing, a fost însă arestat, după ce s-a alăturat unui grup de bărbați, gata să le apere pe femeile din Koln care cad victima agresorilor sexuali, provenitți din rândul imigranților. Ei au ieșit să patruleze duminică seara prin centrul orașului.

Șase imigranți din Africa, Asia de Sud și Orientul Mijlociu, oameni care au avut nimic de-a face cu întâmplările macabre care au avut loc în noaptea de revelion, au fost bătuți de de justițiari în aceeași noapte. Doi bărbați pakistanezi rămân în spital.

violente koln germania

violente koln germania

violente koln germania

violente koln germania

Șeful german al Uniunii Poliție Erich Rettinghaus a apărat acțiunile colegilor săi din noaptea Ajunului Anului Nou și a declarat că ‘vigilantismul nu este răspunsul la rezolvarea problemelor din Germania.’

CITEȘTE ȘI: Caz șocant în Germania! Cum și-a omorât un bărbat sirian sora însărcinată

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*