Ultimele Știri

VIDEO/Abuzuri: Jurnaliști agresați și activiști aruncați în dubă

alex

În fața sediul Ministerului de Interne un grup de activiști s-au așezat în linie cu cărțile de identitate în mână pentru a atrage atenția asupra abuzurilor Jandarmeriei Române. 

Doi protestatari au fost săltați și aruncați în dubă cu forța deși aveau actele de identitate în mână. O echipă de jurnaliștii prezenți  la fața locului au fost la rândul lor bruscați de jandarmi. Libertatea de exprimare rămâne totuși un subiect tabu la 25 de ani de la revoluție.

„La 25 de ani de la Revoluție, jandarmii lui Gabriel Oprea amenință și îmbrâncesc cu nesimțire jurnaliști și cameramani, iau pe sus cu japca protestatari pașnici și îi bagă la dubă. Echipa Epoch Times a fost bruscată de mai mulți jandarmi în timp ce filma cum Alex Cârstea și Alexandru Alexe au fost luați pe sus și băgați în dubă. Asta s-a întâmplat chiar în fața sediului MAI. Rușine, Gabriel Oprea! Ăsta e interesul național? De asta vrei să fi prim-ministru, să instaurezi dictatura? Demisia!!!” – relatează jurnalistul Andi Laslău pe pagina sa de Facebook.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO/Abuzuri: Jurnaliști agresați și activiști aruncați în dubă

  1. Nu ne putem aștepta ca Jandarmeria română să se poarte decent din moment ce în această instituție sunt angajați oameni needucați! Pentru a lucra în jandarmerie nu ai nevoie de o facultate de profil, așa cum au celelalte instituții de gen, SRI (Academia Națională de Informații), poliție (Academia Națională de Poliție) sau armată (Academia Tehnică Militară). În jandarmerie angajările se fac cu pile și cu relații! Jandarmeria are în componență și oameni care au încercat în prealabil să intre la una din Academiile enumerate mai sus și nu au reușit, fiind slab pregătiți atât fizic cât și intelectual!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*