Ultimele Știri

VIDEO/ABUZURI: Cum trăiesc medicii de la Spitalul de Copii MS Curie sub teroarea prof. Gheorghe Burnei

burnei

Un cadru medical de la Spitalul de Copii MS Curie din Bucureşti trage un semnal de alarmă datorită abuzurilor care au loc în cadrul instituției. Sub anonimat medicul a lansat o scrisoare deschisă către ziariști și cere ajutorul intituțiilor abilitate pentru a scăpa de iadul de la locul de muncă. 

Medicul  a filmat o scenă în care profesorul Gheorghe Burnei înjură un medic rezident pentru a demonstra situația critică de la locul de muncă. Clipul a fost postat pe Facebook la sfârșitul lunii februarie însă în ultimele zile a devenit viral pe rețeaua de socializare. Profesorul Gheorghe Burnei este descris ca o persoană ‘de o violenţă cruntă’, iar scenele de violență verbală sunt la ordinea zilei.

”Stimaţi ziarişti,

Îmi cer scuze pentru lipsa de curaj în sensul că nu îmi voi declina identitatea. Va rog să corectaţi o eroare la care aţi fost părtaşi ani la rând, cu sau fără voia dumneavoastră. Am decis să fac acest gest astăzi, deoarece, astăzi 25 februarie 2015, colega noastră, dr. Ecaterina Japie (Câţi), medic rezident ortoped pediatru la Spitalul de Copii MS Curie din Bucureşti, a fost BĂTUTĂ CU PUMNII de către profesorul nostru Gheorghe Burnei.

Burnei-002Acest lucru este inacceptabil şi suntem convinşi că pare incredibil. Va rugăm să va aplecaţi asupra subiectului şi să faceţi publică povestea noastră. Toţi medicii rezidenţi au fost martori la această mizerie, din păcate NE ESTE PREA FRICĂ pentru a vorbi public. Pentru a fi credibili vă trimitem o înregistrare făcută cu mai mult timp în urmă care demonstrează adevăratul chip al profesorului Burnei. Va rugăm să ne ajutaţi să punem la locul cuvenit acest om.

Aţi fost induşi în eroare ani la rândul cu ajutorul reportajelor elucubrante, probabil plătite sau realizate de ziarişti incompetenţi, crezând că aveţi de-a face cu un mare profesionist. În realitate acest om este de o violenţă cruntă, scenele pe care le vedeţi în filmul ataşat sunt ceva la ordinea zilei în Spitalul MS Curie, dar nimeni nu are curajul să vorbească. Dacă peste violenţa verbală am reuşit să trecem, ei bine, violenţă fizică este inacceptabilă. Se pare că episodul relatat astăzi nu este primul.

Din păcate nu avem o înregistrare cu episodul de azi, vă trimitem totuşi un filmuleţ cu o altă înjurătură a prof. Burnei pentru a vă face să înţelegeţi teroarea sub care trăim. Suntem foarte mulţi rezidenţi în secţia de la Marie Curie motiv pentru care nici nu învăţăm mare lucru pentru că nu avem cum. Profesorul Burnei a selectat câţiva rezidenţi pe care îi favorizează în timp ce ceilalalți PIERD TIMPUL. În plus suntem trataţi că ultimii oameni, că şi cum nu am fi trecut printr-o şcoală şi printr-un concurs că să ajungem acolo.

Vă rugăm să faceţi cunoscut aceste lucruri conducerii UMF Carol Davila, rugăm de asemenea organele de poliţie să se autosesizeze. Starea prof. Burnei se deteriorează de la o zi la alta. NIMENI nu are curaj să spună că are nevoie de o expertiză psihiatrică.

Toate reportajele despre premiere naţionale şi inovaţii sunt inepţii. Ca profesionişti ai informaţiei ar fi trebuit că din când în când să cereţi părerea unor experţi internaţionali că să realizaţi că toate aceste exagerări au depăşit deja limitele patologiei psihiatrice. Este o poveste lungă şi complicată a ajungerii în acest punct. Situaţia a devenit insuportabilă. Va rugăm, în special pe cei care aţi adus osanale pe neverificate acestui om să faceţi un act de reparaţie morală.

Mulţumim.”

Usa CortuluiStimati ziaristi,Imi cer scuze pentru lipsa de curaj in sensul ca nu imi voi declina identitatea.Va rog sa corectati o eroare la care ati fost partasi ani la rand, cu sau fara voia dumneavoastra.Am decis sa fac acest gest astazi, deoarece, astazi 25 februarie 2015, colega noastra, dr. Ecaterina Japie (Cati), medic rezident ortoped pediatru la Spitalul de Copii MS Curie din Bucuresti, a fost BATUTA CU PUMNII de catre profesorul nostru Gheorghe Burnei.Acest lucru este inacceptabil si suntem convinsi ca pare incredibil. Va rugam sa va aplecati asupra subiectului si sa faceti publica povestea noastra.Toti medicii rezidenti au fost martori la aceasta mizerie, din pacate NE ESTE PREA FRICA pentru a vorbi public.Pentru a fi credibili va trimitem o inregistrare facuta cu mai mult timp in urma care demonstreaza adevaratul chip a profesorului Burnei. Va rugam sa ne ajutati sa punem la locul cuvenit acest om.Ati fost indusi in eroare ani la randul cu ajutorul reportajelor elucubrante, probabil platite sau realizate de ziaristi incompetenti, crezand ca aveti de-a face cu un mare profesionist.In realitate acest om este de o violenta crunta, scenele pe care le vedeti in filmul atasat sunt ceva la ordinea zilei in Spitalul MS Curie, dar nimeni nu are curajul sa vorbeasca.Daca peste violenta verbala am reusit sa trecem, ei bine, violenta fizica este inacceptabila. Se pare ca episodul relatat astazi nu este primul.Din pacate nu avem o inregistrare cu episodul de azi, va trimitem totusi un filmulet cu o alta injuratura a prof. Burnei pentru a va face sa intelegeti teroarea sub care traim. Suntem foarte multi rezidenti in sectia de la Marie Curie motiv pentru care nici nu invatam mare lucru pentru ca nu avem cum. Profesorul Burnei a selectat cativa rezidenti pe care ii favorizeaza in timp ce reilalalti PIERD TIMPUL. In plus suntem tratati ca ultimii oameni, ca si cum nu am fi trecut printr-o scoala si printr-un concurs ca sa ajungem acolo. Va rugam sa faceti cunoscut aceste lucruri conducerii UMF Carol Davila, rugam de asemenea organele de politie sa se autosesizeze. Starea prof. Burnei se deterioreaza de la o zi la alta. NIMENI nu are curaj sa spuna ca are nevoie de o expertiza psihiatrica. Toate reportajele despre premiere nationale si inovatii sunt ineptii. Ca profesionisti ai informatiei ar fi trebuit ca din cand in cand sa cereti parerea unor experti internationali ca sa realizati ca toate aceste exagerari au depasit deja limitele patologiei psihiatrice. Este o poveste lunga si complicata a ajungerii in acest punct. Situatia a devenit insuportabila. Va rugam, in special pe cei care ati adus osanale pe neverificate acestui om sa faceti un act de reparatie morala.Multumim.

Posted by Rezidentu Orto-ped on 25 Februarie 2015

Comentarii prin Facebook

61 Comentarii on VIDEO/ABUZURI: Cum trăiesc medicii de la Spitalul de Copii MS Curie sub teroarea prof. Gheorghe Burnei

 1. Popescu Adrian // 8 iulie 2015 at 18:35 // Răspunde

  Domnilor totul este un fals ordinar facut de cineva din spital care doreste sa ocupe functii si pozitii prin frauda si care are un nivel de pregatire profesionala foarte slab. Cunosc aceasta situatie din comentariile asistentelor. In disperare de cauza familia D. aflat in culpa penala incearca sa denigreze munca unui profesor universitar care a muncit o viata pentru a veni in sprijinul copiilor bolnavi. Puteti afla adevarul de la doctorita Japie si de la ceilalti residenti. Pacat ca miseriile prind!

  • Cert este ca si circul care se vede in acel repart de pediatrie ,pare un spital de nebuni nu pediatrie!

  • Orice ar face bun pt lingaii lui sau infect pt pacienti, neortodoxul Burnei il dezonoreaza crunt pe cel ce l-a educat si adus pe postul acesta INGERUL COPIILOR DR PESAMOSCA ALEXANDRU, Rusine nea Gheorghe, caci scris este in cartea ARTOP si pe bustul medicului Pesamosca ca IA SEAMA IN VIATA TREBUIE SA FII OM, SA FII DEMN SI SA NU-TI FIE FRICA DE NIMENI DECAT DE DUMNEZEU !. Ii e frica lui nea Burnei de Dumnezeu ?? Asta e intrebarea ce din morti i-o pune DR Pesamosca, inaintasul sau medic fara de arginti.

  • Copilul meu este una din victimele acestui calau. Sunteți rupt de realitate și de dramele familiilor care au apelat la acest individ.Voi depune în zilele următoare o plangere penala împotriva,,inovatorului,,

   • Sa va fie rusine ca jigniți un om care si-a tocit coatele pe băncii facultății,timp de 6 ani, plus încă 3 de secundariat,plus alte specializări si examene ,care a operat cazuri grave, nu a dormit nopți ca sa salveze copii,nu a avut zile libere, sărbători,duminici,timp cu familia,care a studiat neincetat(inclusiv pe oase de vita), pentru a salva copiii acestor ingrați care probabil ca sunt plătiți ca sa-l denigreze,care sunt oameni de nimic,inculți si nerealizați…
    Daca nu stiati, marele profesor, doctorul Alexandru Pesamosca, arunca cu bisturiul după rezidenți si secundari, se temeau de el, erau jigniți, dar ASA AU ÎNVĂȚAT MESERIE!! Sa se ducă in străinătate unde nu-i bagă nimeni in seama,asta merita. Ne meritam soarta! Rusine popor roman,rusine!!!

    • Pai daca aia cu care se cearta e o mare vaca, ce sa faca bietul om???Sunt niste asistente acolo vai mama lor ,din proprie experienta cu copilul meu in varsta de 1 luna sa i recolteze anslize cu un ac roz (pt dizolvat),cine intelege,deci respectivul ac era de 2 ori mai gros ca vena bietului meu bebe, sa nu le omori???

   • Sa va fie rusine ca jigniți un om care si-a tocit coatele pe băncii facultății,timp de 6 ani, plus încă 3 de secundariat,plus alte specializări si examene ,care a operat cazuri grave, nu a dormit nopți ca sa salveze copii,nu a avut zile libere, sărbători,duminici,timp cu familia,care a studiat neincetat(inclusiv pe oase de vita), pentru a salva copiii acestor ingrați care probabil ca sunt plătiți ca sa-l denigreze,care sunt oameni de nimic,inculți si nerealizați…
    Daca nu stiati, marele profesor, doctorul Alexandru Pesamosca, arunca cu bisturiul după rezidenți si secundari, se temeau de el, erau jigniți, dar ASA AU ÎNVĂȚAT MESERIE!! Sa se ducă in străinătate unde nu-i bagă nimeni in seama,asta merita. Ne meritam soarta! Rusine popor roman,rusine!!!

 2. In spatele acestei mizerii sta un sot inconstient al unei doctorite care vrea sa va manipuleze. Locul acestei doamne doctor, aliata cu alti 1-2 doctori din spital, nu ar trebui sa fie printre pacienti, studenti si rezidenti, ci in alta parte ca urmare a unor falsuri efectuate sub semnatura pe proprie raspundere. Prin aceste actiuni va faceti partasi la sustinerea unui medic incapabil sa rezolve problemele medicale ale copiilor nostri. Cred ca sotul doamnei doctor vrea sa scape de propria sotie!!!!

 3. Medic simplu // 9 iulie 2015 at 11:03 // Răspunde

  Intr-un interviu acordat domnul profesor Burnei deplangea situatia cadrelor medicale,aratandu-si in mod deosebit grija pt rezidenti si salariile mici din sistem.Ce m.a frapat a fost faptul ca se vaita ca dumnealui,dupa foarte multi ani de munca castiga numai 4500 ron,asta pe cand in strainatate ar putea sa castige o avere,dar vezi doamne,sacrificiul personal….Si cu toate acestea domnul profesor este nevoit,saracul,sa plateasca abonamente la reviste de prestigiu pe care trebuie sa le citeasca pt a avea mari realizari de nici mai putin de 10000 euro pe an.Asta mi se pare maxima ipocrizie,nimeni nu l.a intrebat de unde are banii acestia de abonamente la reviste scumpe,taxe de membru in diverse asociatii profesionale,daca el castiga atat.Oamenii acestia nu mai trebuie lasati sa lucreze si la stat si in mediul privat,si trebuie responsabilizati in ceea ce priveste pregatirea rezidentilor.Faptul ca iasa pe banda rulanta medici incompetenti e vina coordonatorilor de rezidentiat,care efectiv pericliteaza siguranta nationala .

 4. O jigodie de om, un criminal, un profitor nenorocit! Saracul de el a ramas in tara sa munceasca pe 4000 lei cand de fapt face mii de EURO pe zi…..A vrut sa-mi taie baiatul de 7 luni fara sa il consulte si doar pentru a incasa spaga pentru operatie 1000EURO. Consultatia a constat doar in faptul ca m-a studiat din cap pana in picioare a vazut ca sunt imbracat la costum si cravata (venisem direct de la munca) si mi-a pus pretul. Dupa o discutie de 2 minute in care nici macar nu a pus mana pe baiatul meu pe motiv ca nu sta linistit, mi-a zis sa vin dupa paste sa imi opereze fetita…….
  Acest „mare profesor” este de fapt un produs al media, un profet fals, o scursura si un nenorocit! A vrut sa-mi nenoroceasca copilul pentru bani!!!!!!!!!!!

  • Copilul meu are o scurtare de membru inferior datorita unei intervenții a doctorului Burnei cu un dispozitiv pe care l- am cumpărat de la MURAT, turcul de casa al doctorului, prețul achitat fiind de 4.000 lei.

 5. Acest dr a cerut parintilor unei paciente in varsta de 17 ani, 2000 euro pentru o operatie de scolioza (si asta in conditiile in care doctorul a vrut sa efectueze operatie doar in cadrul Regina Maria, unde pacienta a platit spitalizarea si alte servicii medicale incluse). Pe langa acest lucru, medicul a folosit un dispozitiv adus din Israel, fata fiind astfel prima pacienta careia i-a fost indreptata coloana in acest mod. Cu alte cuvinte, a experimentat pe ea acest dispozitiv, iar in cazul in care operatia esua, medicul ar fi fost absolvit de orice vina……

 6. *operatia

 7. Medic simplu // 9 iulie 2015 at 12:26 // Răspunde

  Sunt foarte multi asa,inclusiv in mediul privat,in timp ce medicii tineri se zbat sa supravietuiasca.Nu ar strica mai mult curaj din partea medicilor rezidenti,pana la urma ce aveti de pierdut oameni buni????Daca nu luati atitudine la timp in toate specialitatile va veni un timp cand va fi prea tarziu pt voi.

 8. Acest minunat doctor acum 8 ani a vrut sa-mi gage copilul în gips tot bazinul și picioarele spunandumi ca e handicapat copilul mergând la un alt doctor avea întindere de ligamente dintr-o săptămână copilul mergea perfect ca de altfel are 10 ani și e un copil normal

 9. Eu am fost in situatia de a apela la un dr. ortoped de la Budimex si am avut marea inspiratie sa ma feresc de „celebritati” ca alde Burnei. M-am dus frumos la dr. …, un dr tanar, rabdator, calm si atent cu copilul, care mi-a raspuns la telefon si dupa ora 8 seara, cad a fost nevoie, iar cand n-a putut sa raspunda, m-a sunat el back. Cel mai important a fost ca omul a stiut sa asculte problema mea si sa-mi dea o solutie cat mai putin traumatizanta pentru copil.Il recomand negresit!

 10. Daca priviti fata acestui fariseu o sa va convingeti ca este un farsor veti constata ingamfarea,ipocrizia,interesul maxim pentru publicitate posibil sustinut financiar se practica peste tot.Numai lucruri celebre aflam,senzational,imagini de fariseu,ei va inselati foarte tare,inghititi usor tot ce vinde in massmedia NIMIC PE ACEASTA LUME NU ITI DA DREPTUL SA AI ACEASTA ATITUDINE Sunt si eu formator de rezidenti dar moral nu pot tolera o asemenea atitudine,acel umil rezident este un om cu diploma [pe care nu a primit-o cadou de la Burnei]asteapta de la noi un sfat,o intelegere,a transmite ceva unui tanar trebuie sa foloseaca alte metode.Ingamfat este la tv dar si cu alte ocazii,sau in relatia cu colegii.Poate acest semnal ajunge si la dl Rector sau la consiliul de etica al Spitalului altfel se va adauga inca inca un netrebnic celor care fac de rusine invatamantul romaesc vezi[Iasi,Craiova,Timisoara,bucuresti etc]

 11. Bai nesimțiților, Profesorul Burnei a ajutat si salvat mii de copii, indiferent de condiția socială. A tratat toți pacienții in mod egal. Daca a țipat la cineva, categoric a avut motive…asa ca daca ați facut medicina si va așteptați sa fiți in spitalele din Romania ca in nu stiu ce seria tv de prin America , mai bine mergeți la cartofi. Burnei, a ales sa stea in sistemul de sănătate din Romania , daca alegeți ca el, învătați , daca nu….la câmp

  • Nici la camp dumitale nu ti-ar conveni un sef de-asta,dar daca insisti…

  • sandu elisabeta // 16 noiembrie 2016 at 22:13 // Răspunde

   NU, NU ESTE ADEVARAT! CERE SPAGA SUTE, MII DE EURO; ESTE UN NENOROCIT !VORBESC DIN PROPRIE EXPERIENTA; RUSINE CA EXISTA UN ASEMENEA”medic”

  • @ Raul „Daca a țipat la cineva, categoric a avut motive…”. Noi suntem atat de obisnuiti sa fim abuzati si umiliti, incat nici nu avem notiunea a ceea ce este normal. NU este normal, sau profesionist, sau deontologic, sau civilizat sau orice altceva, ca un medic sa tipe la un pacient. In nicio singura situatie nu e normal. Ce explicatie poate avea un medic sa isi doreasca sa isi umileasca sau intimideze un pacient? Daca ii aparam pe cei care comit abuzuri de asemenea natura, suntem partasi la faptele pe care le comit. Nu v-ati intrebat vreodata daca sunteti sigur ca acei copii pe care i-a salvat au fost norocosi si ca poate exista sute si mii de pacienti pe care nu i-a tratat corespunzator??

  • a preferat sa stea in Romania pt spagile uriase….10 min de consult in Regina Maria 400 ron….in strainatate nu se da spaga…normal ca a preferat sa stea aici….e raiul spagarilor si ilegalitatilor…prof. Jianu este cu doua capete mai profi decat Burnei,OM si doctor apoi…nu se impune cu pumnul si urlete…indif care era motivul nu se face asa ceva pe holurile unui spital..mai ales de pediatrie..copilu ala saracu plange de speriat ,Burnei urla ca un descreierat….nu e distanta mare de la Marie Curie pana la Obreja…sa isi faca transfer acolo..ca pacient..si fiul lui Burnei care este drcgirurg estetician ii calca pe urme tatalui si aici nu discutam de practici medicale exceptionale..ci de caracter si uzura de putere…aroganta si etc…

  • Bai, ia fa ciocu mic si joc de glezne de aici! Pe cine crezi ca pacalesti cu vrajeala asta ieftina? Burnei sucks! In sfarsit se face dreptate!

  • Pe lângă faptul ca ai un limbaj de Ferentari nu ai habar de tragediile pe care eminentul doctor le-a provocat.

  • Spectaculos !!!! Ce e, frate, cu atitudinea aceasta feodală în medicina romănă ??? O fi Gigi Burnei pentru cineva o „somitate”, însă nicidecum pentru medicii practicieni pe care nu-i poți intoxica cu declarașiile sale megalomane la TV…

 12. Profesorul Burnei a uitat poate ca si el a invatat de la profesorul Pesamosca ,oare tot asa se comporta cu el? L-am cunoscut si eu pe acest fals Samaritean ,prea multa reclama i sa facut.

 13. Domnule sau doamna, cu părerea ca se face frauda si se denigrează idealul Dr. Prof. Gh. Burnei, aveți idee prin ce trec rezidenții dansului? Aveți idee câta bătaie si-a luat doctorița despre care s-a pomenit, dr. Japie? O cunosc personal si credeți-mă, Cati este o persoana extraordinara. Are grija de pacienții ei, este precaută, este grijulie, știe ce face si ii place aceasta meserie. Este un om bun din toate punctele de vedere. Cum credeți ca ar putea fi incompetenta sau neatenta sau „repetenta” cum o numesc alții? Dr. Japie nu este nici prima nici ultima căreia i se intampla lucrul asta. Rezidenții sunt prea Speriați de Prof. Burnei ca sa poată spune ceva. Gândește-te, doamna/domnule, ca îți torni seful si in cazul in care acesta nu plătește nimic, tu esti ăla care trage tot greul. Tu esti ăla care nu mai intra in Operații de orice fel, tu esti ăla care vei fi privat de orice fel de educație asupra meseriei pe care o vei practica pentru tot restul vieții, pana la pensionare. Cum ti se pare?

 14. Cititi va rog povestea mea.Asa va veti convinge de toate operatiile premiate mondial si de sutele de inovatii facute de acest mare profesor,Burnei.Utati-va si la radiografii si veti vedea in ce hal m-a starpit acest profesor.Nu i-a fost de ajuns ca mi-a extirpat soldul,a trebuit sa-mi mai sectioneze si femurul,ca sa raman cu mai multe sechele decat aveam.A uitat sa ma premieze mondial si pe mine.https://www.facebook.com/pages/Impreuna-cu-voi-pot-gasi-o-ultima-sansa

 15. Cititi va rog povestea mea.Asa va veti convinge de toate operatiile premiate mondial si de sutele de inovatii facute de acest mare profesor,Burnei.Utati-va si la radiografii si veti vedea in ce hal m-a starpit acest profesor.Nu i-a fost de ajuns ca mi-a extirpat soldul,a trebuit sa-mi mai sectioneze si femurul,ca sa raman cu mai multe sechele decat aveam.A uitat sa ma premieze mondial si pe mine.https://www.facebook.com/pages/Impreuna-cu-voi-pot-gasi-o-ultima-sansa/795450323903936?ref=aymt_homepage_panel

 16. Cred ca daca ati fi avut un copil cu probleme si sa stati numai prin spitale l_ati fi cunoscut pe d_nul Prof ce fel de om este.Pt noi a fost m_ai mult decat un medic,daca nu era d_nealui fetita mea nici in ziua de astazi nu mergea in picioare…Si apropo de medici rezidenti mi se pare corect ca atunci cand se face vizita sa fie m_ai atenti la ce explica d_nul prof pacientului ca altfel nu au de unde invata.RESPECT D_LE PROF DR BURNEI

 17. Pe numeroase saituri Profesorul Burnei este supranumit”ingerul si dumnezeul copiilor”,biroul dumnealui plin cu icoane primite de la pacienti,sute de inovatii,premiere mondiale,etc,toate acste cuvinte fiind doar minciuni.Cei care-i faceti atata reclama chiar nu va temeti de Dumnezeu? acest netrebnic a facut si face experimente pe copii ‘vorba ortopedului”toate inovatile sunt doarineptii”,se poarta urat cu rezidentii, asistentele cat si cu mamele copiilor bolnavi.Sunt mama unei fetite operata multiplu de acest profesor care a reusit sa-mi distruga viata mea cat si a copilului meu.Anainte de operatie copilul se deplasa schiopatand dupa operatie cu carje iar an viitor cu scaun cu rotile mi-au spus ulterior alti medici care stiu „tehnicile Burnei” dar nici ei nu fac nimic deoarece si lor le este frica de Burnei.Ce pretentie sa mai avem din partea rezidentului sau a rezidentei(el sa-si spuna numele real,ea sa spuna adevarul la ziarul Ring)cand altora mai mari in grad le este frica de el.Antr-o buna zi raul facut de acest profesor va iesi la suprafata,sper sa nu fie prea tarziu.

 18. Este atat de usor de ”aranjat” un flagrant!
  Seriile bancnotelor …inregistrate,notate, cu martori si gata!
  Cand ia spaga…intra si ”garda”! Daca chiar ia spaga cu 3 maini si o maicere si cu tupeu obraznic.
  Cat despre rezidenti…daca ar fi uniti si ar refuza sa mai lucreze cu el,dar toti…l-ar lua dracu!
  Sa faca toti plngeri penale…plangeri la minister,rectorat…sa cheme televiziunile! Mai ales la examenul pt ”medic specialist”!!! Ca frica mare a lor asta este…ca daca vor lua atitudine,atunci o sa dea cu ei de pamant!
  Fiti uniti…altfel nu aveti nicio sansa!

 19. Ai dreptate! Dan Dan!

 20. Carmen din Cta // 27 ianuarie 2016 at 15:28 // Răspunde

  Este un medic deosebit de inteligent , calm cu pacienti si mai ale cu copilasii..Iar rezidentii daca nu invata si nu isi dau seama ca orice greseala a lor ii poate costa mult si pe ei si pe pacient viata..Sa mearga la Maturat strada ca acolo nu pot omora pe nimeni !

 21. ciontu verginica // 24 martie 2016 at 20:57 // Răspunde

  are dreptat Domnul Burnei,nu are ce cauta acolo daca nu este competenta.l-am cunoscutpersonal pe acest om.este o valoare nationala si internationala.rusine celor care il denigreaza.este normal sa-si aleaga rezidenti competenti.nu-l mai stresati cu tampenii.are nevoie de calm si liniste pt. a salva mii de copii.Dumnezeu sa il tina sanatos

 22. emiliana iliescu // 12 iunie 2016 at 22:08 // Răspunde

  Doamna Ciontu Verginica!Doamna!!! dumneavoastra stiti ce vorbiti???Nu este o valoare decat in presa si la tv,daca doriti ne putem intalni sa va arat cazurile de renume mondial si international care sunt in continuare in carut cu rotile,altii mutilati si schiloditi pe viata.Si eu il cunosc de 18 ani de cand mi-am dus copilul si mi-a zis ca mi-l face bine,dar nu a reusit decat sa mi-l mutileze pe viata.Ii cunosc foarte bine comportamentul,lingusitor la tv si in presa,dar in realitate,este exact cum l-a descris rezidentul ortoped,urland si zbierand la toti medicii si rezidentii de acolo si fara nici o jena jignind parintii pacientilor,pe care ii tine internati si cate o luna ,in asteptarea maretei operatii.Dumnezeu sa-l pedepseasca pe el si pe toti care i-au facut atata reclama!

  • Sunt de acord cu dumneavoastră.Orice pedeapsa este prea mica pentru raul făcut copilului meu.

  • Va sunt recunoscător pentru curajul pe care îl aveți în a lupta cu acest monstru.Copilul meu a fost operat de acest măcelar de copii și trăiesc ca și dumneavoastră o adevărată drama. Voi depune în zilele următoare o plangere la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti.

 23. Buna seara ! E cva de groaza la tot ce am citit …multe pareri proaste si mai putin bune ! Noi inca ne aflam sub supravegherea lui de acum o luna si va mai dura inca 3.am sa va tin la curent cu noile informati ( totul spre bine ) sper ca tot ce am citit de rau ddespre dansul sa fie doar o iluzie optica .Sanatate Doamne ajuta!!!

 24. emiliana iliescu // 11 iulie 2016 at 22:04 // Răspunde

  Domnule Ion!Ceea ce ati citit este real si adevart!Presupun ca stati de o luna internat cu copilul fara a fi operat.Ca marele profesor asa procedeaza cu pacientii!Sper sa fie asa cum sperati desi am vazut cu ochii mei zeci de pacienti schingiuiti pe veci.Succes!

  • Nu mai manca cacat ca iti pute gura , curvo ! Suntem sute de parinti care stim ca nu e adevarat ce minti tu si vom fi mii. Si vom depune marturie in favoarea doctorului. Pretinzi ca fiica ta avea doar displazie , mincinoaso ? Nu cumva avea malformatii grave ?! Oricum ai pregatit cu mult talent tot circul , ii trebuie fetei tale multi bani pt fetisurile sexuale japoneze , pe siturile de unde isi cumpara costumele cheltuie multi bani !

 25. Cred ca nu numai comportamentul acestui medic este gresit,nu se poate face aceste acte de isterie in public.Aeste un magar un nesimtit care profita d necazurile persoanelor ptr asi crea immagine .Un profesor care se respecta nu se comporta in acest mod cu nimeni medici residenti sau nu,acest doctor murdareste onoarea multor alti doctori care intradevar se comporta cu respect fata de haina care o poarta.

 26. Un jeg de om si un chirurg de 2 lei care efectiv masacra copiii dupa ce ii tinea aiurea saptamani intregi in spital.

 27. Buna ziua dragi părinți!
  Va scrie cu deosebita afecțiune si considerație, nimeni altul decât Soțul doctoriței care deocamdată nu se ridica la nivelul lui Stefan si celebrului Popescu Adrian!! Pentru a nu lasa loc la nici un fel de interpretări va PROMIT solemn ca personal ma voi preocupa astfel incat soția mea sa ocupe locul 1 in lupta cu „galacticii” acestei minunate meserii.
  Pentru toată țara care a vizionat acest videoclip trebuie sa mărturisesc cinstit ca filmul este o veritabila făcătură! Personajul care isi spune profesor nici măcar nu exista!! Ăla care zbiară in film ca un bivol este de fapt omul de serviciu care se supărase pe portar ca nu a lăsat-o pe florăreasa de pe trotuarul din fata spitalului sa intre in instituție si sa-i aducă si lui, contracost bineînțeles, ceea ce-i si dorim, o superba jerbă cu garoafe roșii de „Ziua Morților”.
  Pentru a afla o țara întreaga cine este materia cenușie împrăștiată pe YouTube, ii amintesc lui Raul ca in Romania deocamdată nu s-a legiferat dreptul de a jigni, molesta si abuza subalternii in funcție de cate Operatii mai mult sau mai puțin reușite a efectuat acest supranumit medic. Sa înțeleg ca dreptul de a abuza se câștiga in funcție de numărul de Operatii efectuate. Cel care a facut mai multe Operatii are voie sa încalce legea?! Pai atunci mergând pe firul logic al lui RAUL asa ar trebui procedat si la grădinița! Daca o baba de educatoare ti-ar rupe copilul tău RAUL in bătaie si l-ar umple de sânge pt ca nu are o expertiza psihiatrică la zi efectuată si preda inca la clasa de preșcolari, atunci baaaa RAUL tu ai ierta-o pe euglena aia de educatoare DOAR PT CA BĂAA NESIMTITULE, baba aia sclerozată care ți-a nenorocit copilul are o experiența didactica colosala si a educat mii de copii??!! Cu aceasta gândire a voastra nu ma mira ca Romania nu a aflat inca faptul ca personajului din film i-a decedat pe masa de operatie in fata camerelor de filmat ale unei televiziuni o fetița care a venit la medic pe picioare de mana cu parintele!!!! Copilul tău Raul este de mana ta acum?! Baaaa….. Iti dau un sfat prietenesc! Du-l Baaaa lui Burnei!! Este cel mai bun pt tine!!
  Aaa….daca este sa o luam altfel, acest drept de abuzare si molestare este unul absolut legal in alta lume, poate in aceea a necuvântătoarelor, acolo unde racnetele exemplarelor de prăsilă iti pot adesea distrage atenția de la atmosfera pestilențială in care conviețuiesc superbele ierbivore!
  In concluzie, Soțul doctoriței a fost cel card l-a pus pe Burnei sa dracuie si sa duduie, asta asa ca sa-l faca de ras, dar le cere scuze bieților părinți ai fetiței decedate pe masa de operatie ca nu le-a atras atenția din timp asupra riscului la care s-au expus atunci cand au ajuns sa-si dea copilul pe mana personajului din imagine!!
  Cu toată dragostea pentru copiii noștri, ai României!!

  SOȚUL

 28. Constat cu oroare ca lumea medicala este plina de impostura.
  Sunt fascinat de impostura managerului de la Sp Malaxa – CONFERENTIAR CHIRURG – avand un CV impresionant, presarat cu nenumarate diplome si recunoasteri internationale, se pare, toate falsificate si care, in fapt, chirurg fiind, nu a operat in viata lui mai nimic.
  Citind cele de mai sus inteleg ca si aici tot de impostura este vorba, insa nu m-am lamurit daca impostorul este renumitul profesor Burnei sau este sotia acestui SOT care incearca prin orice mijloace sa promoveze pentru a ocupa locul 1 in ierarhie, dorind astfel sa-i ia locul prof Burnei.
  Cum se pot numi doctori astfel de indivizi care in loc sa se preocupe de sanatatea micutilor nostri se preocupa ,,personal astfel incat sotia mea sa ocupe locul 1” in ierarhia ,,galacticilor” si se coboara la o atitudine si la un limbaj suburban in dorinta de a se catara acolo unde nu merita sa ajunga ?
  Cat de degradata este societatea romaneasca astfel incat niste oameni cu ,,scoala” se preteaza la gesturi si cuvinte de o grosolanie extrema?
  Unde ne ducem fratilor sa ne tratam copilasii?
  Ma uit scarbit la generatia ,,domnilor PROFESORI” care este formata din personaje totalitare, ce se cred si se comporta ca niste ,,stapani de sclavi”.
  Pe de alta parte ma ingrozesc si cei care vor sa le ia locul- niste indivizi cu mult mai periculosi, aroganti, obraznici si fara scrupule, folosind tot felul de mijloace abjecte pentru a-si atinge scopul.
  Si noi, NOI CE NE FACEM OAMENI BUNI?????

 29. Sunt o victima a acestui nenorocit! M-a operat, m-a mutilat doar pentru bani. Am suferit o intervenție ce nu își avea sensul pentru ca m-am născut cu un bazin înclinat si, am aflat ulterior, ca nu se poate interveni chirurgical pt a corecta problema. Însă dr Burnei m-a operat si mi-a tăiat un mușchi sănătos, nervi sănătoși si am rămas cu un defect fizic pe care trebuie sa il corectez printr-o operație estetica!!! Va rog sa nu apelați la aceasta bestie! Omul asta nu trebuie sa profeseze!

 30. Omul e dus cu pluta, nu incape indoiala.

 31. Intram in 2017, vremea dinozaurilor apune. Este timpul ca lucrurile in tara asta sa se indrepte.

 32. Pinca georgiana // 10 decembrie 2016 at 16:38 // Răspunde

  Domnul profesor burnei a operato pe fetiță mea datorită lui nu a rămas fetiță cu un picior mai scurt. Respect pentru profesor burnei

 33. Un mare om,o mare valoare ptr medicina românească.Oare nu cumva este o făcătură totul ptr a ne distrage atenția de la alegerile parlamentare?Mama Amirei de ce a așteptat atâția ani să-l reclame;si mama fetiței de 8 care a decedat in 2013,scuzati-ma au trecut 3 ani,muream cu el de gat atunci D-zeu să vă ajute d.nul Dr Burnei

  • esti dusa cu pluta?ce are prefectura cu alegerile?daca urmaresti tragediile acestor persoane ai sa vezi ca au fost subiectul televiziunilor la vremea respectiva?

 34. Sunt socata de toate aceste comentarii! Copilul meu merge si alearga datorită acestui om. Eu am lacrimi in ochi si acum. Multumesc, domnule doctor! Multumesc din tot sufletul, cum nu am mai multumit nimănui pana acum!

 35. mai este si la Iasi, prof. dr. Onofriescu care vorbeste execrabil cu rezidentii, in fata mea cand mi se efectua o amniocenteaza la spitalul unde d-nelui profeseaza a facut-o vaca pe o rezidenta si o injuratura tiganeasca care nu se poate reproduce, si nici cu pacientele nu se fereste sa le apostrofeze asa pe tiganeste! Cred ca titlul de prof. doctor presupune in afara de stiinta si o calitate umana, care se pierde de prea multa importanta, ar trebui un pic scuturati acest profsori doctori, ca ne umplem de oameni cu doctorate si cu valoare umana zero

  • ai dreptate Oana,suntem tot mai violenti,avem mutrele schimonosite de ura,rautate,educatia nu se mai preda nici in familie(cei sapte ani de acasa)la scoala nici atata,iar societatea adica sistemul ne trateaza pe toti cu masura celor de la putere,iar la putere ajung cei mai educati,morali,umani indivizi

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*