Ultimele Știri

VIDEO: Zidul de trei metri ridicat de maghiari este ineficient în fața invaziei migranților

migranti

Mii de imigranți ajung la frontiera ungară în drumul lor spre vestul Europei. Zidul de trei metri ridicat la ordinul premierului maghiar Viktor Orban la frontiera cu Serbia s-a dovedit ineficient în fața valului de migranți. 

Imigranții vin pregătiți cu unelte speciale destinate tăierii gardului de sârmă ghimpată. Mulți imigranți se feresc de poliția maghiară și încearcă să treacă ilegal toate frontierele până în Germania. Migranții nu vor să fie amprentați și înregistrați de poliție pentru că nu vor să ajungă în centrele destinate imigranților. Ungaria a fost lăsată la mila sorții de europeni. 

Odată cu intrarea a zeci de mii de imigranți în Ungaria situația s-ar putea complica, astfel o parte dintre aceștia ar putea ajunge și în România.

Autoritățile europene își dovedesc ineficiența pe zi ce trece în criza imigranților. Europa este invadată, iar autoritățile europene se vor întruni abia pe 14 septembrie. Asta arată capacitatea de reacție a Europei în cazul unei crize. Ineficiență și incompetență sunt cele două cuvinte care pot exprima cel mai bine activitatea oficialilor de la Bruxelles.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*