Ultimele Știri

VIDEO: Zeci de persoane rănite, după un incendiu la un centru de primire a refugiaţilor din Germania

imigranti refugiati politie grecia

Un incendiu puternic a izbucnit la un centru de convenţii din Duesseldorf, în vestul Germaniei, unde erau cazaţi aproape 300 de refugiaţi, iar aproximativ 24 dintre aceştia au avut nevoie de îngrijiri medicale, informează Associated Press, citând un oficial al departamentului de pompieri din oraş.

Joerg Schmitter, un purtător de cuvânt al departamentului de pompieri din Duesseldorf a declarat că aproximativ 70 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului, adăugând că la centrul de convenţii erau cazaţi 282 de refugiaţi.

Oficialul a mai spus că 24 de refugiaţi au primit îngrijiri medicale pentru intoxicaţie cu fum.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a afla cauza incendiului, a mai precizat Schmitter.

Incendiul a produs un nor gros de fum negru, vizibil din tot oraşul, inclusiv în zona aeroportului, relatează BBC News online.

Ben Smith, un fost reporter al postului britanic BBC, a declarat că apariţia coloanei de fum a provocat îngrijorare în rândul pasagerilor din aeroport, însă în scurt timp a devenit clar că fumul nu provenea de la un avion sau o clădire a aeroportului.

În tot acest timp operaţiunile pe aeroport au continuat, mai ales că norul de fum nu a acoperit aeroportul, a mai spus Smith.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*