Ultimele Știri

Video: Zeci de mii de români umiliți din nou în Diaspora

Încă de la primele ore ale dimineții zeci de mii de români au format cozi interminabile în marile orașe și capitale ale Europei. Românii din diaspora sau mobilizat din nou în mod exemplar și au venit să își exercite dreptul la vot.

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, a refuzat să mărească numărul secțiilor de votare în diaspora, însă a făcut o mică excepție și a mărit numărul de secții de votare în Republica Moldova, unde candidatul Victor Ponta a câștigat alegerile în primul tur. Teodor Meleșcanu i-a sfătuit pe românii din străinătate să vină la vot dimineața pentru a evita aglomerația, fapt ce îl putem observa în toată splendoarea în capitalele Europei. Incompetența autorităților române ne aduce încă odată într-o situație penibilă, care se va reflecta într-un mod negativ în presa internațională.

Acum 25 de ani curgeau râuri de sânge pe treptele Catedralei din Timișoara, în Piața Universității la baricade, pentru ce au murit acei oameni?!… pentru dreptul la vot!.. drept care ne este furat de actuala clasă politică.

În cazul în care românii nu își vor putea exercita dreptul de vot, clasa politică va avea de înfruntat un val de proteste care vor bloca întreaga țară, politicienii trebuie să înțeleagă că se împlinesc 25 de ani de la revoluție și românii s-au săturat de mizeria actuală.  

Roma

Londra

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*