VIDEO: Zeci de câini au fost găsiți împuscați într-o localitate din Botoșani. Varianta localnicilor cu privire la atacul barbar

  • Adelina Mitrache
  • 22 februarie 2016
  • Social
caini maidanezi

Atac barbar cu multe semne de întrebare, în județul Botoșani. 15 câini au fost găsiți împuscați, la marginea localității Cervicești.

Revoltați, localnicii spun că bietele animale au fost ucise în curțile stăpânilor, când aceștia nu erau acasă, apoi leșurile au fost aruncate într-o zonă mlăștinoasă de lângă sat. Pe fir au intrat acum și polițiștii și încearcă să îi găsească pe agresori, conform stirileprotv.ro.

Imediat ce au aflat de incident, oamenii au anunțat poliția și Direcția de Sănătate Publică. Stăpânii câinilor au pornit apoi în căutarea animalelor. Au găsit leșurile aruncate pe malul unei bălți.

Localnicii sunt înmărmuriți. Nu-și dau seama cine și de ce ar putea comite o asemenea grozăvie. Sătenii spun că totul s-ar fi petrecut când proprietarii bietelor animale nu erau acasă.

La fața locului a ajuns și medicul veterinar din localitate, care a preluat unul dintre câini pentru autopsie.

Și poliția face investigații și încearcă să afle cine sunt autorii masacrului și cum s-a petrecut totul.

loading...

3 thoughts on “VIDEO: Zeci de câini au fost găsiți împuscați într-o localitate din Botoșani. Varianta localnicilor cu privire la atacul barbar

  1. Este foarte simplu de depistat autorii- alicele au ramas in corpul animalelor, iar prin curte cred ca au ramas si cartusele cu seria- dupa seria, direct la autor!
    Politia criminalistica stie regula!
    Pentru „omorare cu intentie”- infractiune la legea 205/2004 de protectia animalelor art.6- pasisila chiar de inchisoare.

  2. Alo IREC, nu te bucuri?

  3. Sincere felicitari autorilor si sunt nespus de bucuros la aflarea acestei vesti minunate . Daca primaria nu aplica legea atunci fiecare se descurca cum poate daca este in joc viata lui sau a familiei lui .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *