Ultimele Știri

VIDEO viral: Un actor din Cluj testează reacțiile șoefrilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu handicap

parcare handicapati

Un actor de comedie clujean, Mircea Bravo, a adunat zeci de mii de aprecieri pe o pagină de socializare și alte zeci de mii de distribuiri, după ce a postat un videoclip în care a testat reacția conducătorilor auto care și-au parcat mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Handicap de bun-simț

Posted by Mircea Bravo on 24 Februarie 2016

El i-a întâmpinat cu un scaun cu rotile pe cei care-și parcau mașinile în locul de parcare destinat pentru șoferii cu persoane cu handicap și le oferea ajutorul, ca și cum respectivii ar fi fost persoane cu dizabilități, relatează Agerpres.

Bună ziua, am venit să vă ajut. E un loc pentru handicapați aici, ați parcat pe el”, le spunea Mircea Bravo celor care își parcau mașinile pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități.

Unii dintre șoferi au înțeles mesajul și au eliberat imediat locul de parcare, însă cei mai mulți au încercat să își justifice gestul. Alții l-au tratat cu indiferență sau dispreț și și-au lăsat în continuare mașina parcată pe locul destinat persoanelor cu handicap.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*