Ultimele Știri

VIDEO Victimă Colectiv: „Nu cred că mă mai întorc în România”

alexandru olteanu victima c

Alexandru Olteanu, o victimă a incendiului din Colectiv, bate obrazul Ministerului Sănătății. În ziua în care cea de-a 64 victimă, Radu Sienerth, a încetat din viață, Alex a postat un video pe pagina sa de Facebook, în care a arătat diferența dintre un spital din România și unul din Marea Britanie.

„Uitați Domnule Ministru al Sănătații si domnilor deputați cum arată şi cum este dotată o cameră de spital intr-un spital european aflat intr-o țară care pune sănatatea pe primul loc. Oare de câți oameni nevoie să moară pâna sa vă dați seama de boala şi corupția care macina din măduvă sistemul medical român?”, a scris Alexandru Olteanu pe pagina sa de Facebook.


Alexandru, poreclit si Memo, era bar manager în Colectiv. După tragedie, a fost dus la un spital din Newcastle, Marea Britanie și nu își mai aduce aminte nimic din prima lună petrecută acolo.

„Cu părere de rău spun că atunci când m-am trezit din comă le spuneam tuturor persoanelor care mă tratează ca indiferent de situație eu ma voi intoarce in țara in care m-am născut şi pe care o iubesc, insă acum incă mă gandesc la această decizie”, a mai scris Alexandru.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*