Ultimele Știri

VIDEO: ‘Vă așteaptă o luptă fără precedent!’ Mesajul Anonymous pentru Statul Islamic

anonymous

Hackerii Anonymous se implică în bătălia contra grupării teroriste Stat Islamic și au difuzat un mesaj video în care anunță începerea unui război împotriva acestora. Înregistrarea a apărut ca urmarea a atacurilor teroriste extrem de sângeroase care au avut loc în noaptea de 13 noiembrie.

Mascat corespunzător, conform politicii grupului, un bărbat transmite un mesaj către gruparea teroristă Stat Islamic, în care îi avertizează asupra consecințelor care vor urma. Bărbatul li se adresează în limba franceză, iar mesajul sună cam așa: ‘Voi trebuie să ştiţi că noi vă vom găsi şi nu vă vom permite să vă ascundeţi. O să începem o operaţiune amplă împotriva voastră, fără precedent. Aşteptaţi-vă la atacuri cibernetice masive. Războiul a fost anunţat’, a anunţat hackerul. ‘Poporul francez este mai puternic decât voi şi va ieşi din această teroare încă mai puternic’, a subliniat autorul mesajul adresat grupării teroriste Stat Islamic, conform The Telegraph.

Este încă neoficial moticul pentru care această înregistrare nu a apărut pe siteul oficial al grupului, mai precizează The Telegraph.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*