Ultimele Știri

VIDEO: Ungaria a mobilizat armata, nimeni nu mai trece! Frontiera a fost închisă deși imigranții vin în valuri către Roszke

Roszke Röszke, 2015 MTI Fotó: Molnár Edvárd

Ungaria a închis total frontiera cu Serbia deși imigranții vin în valuri către punctul de intrare de la Roszke. Chiar la această oră în dreptul căii ferate care leagă Serbia de Ungaria este montată ultima bucată de gard. 

Guvernul de la Budapesta a orodnat o mobilizare masivă a armatei și poliției pentru a închide total frontiera cu Serbia. Orice imigrant care va intra pe teritoriul Ungariei după ora 00.00 va fi arestat. Imigranții care vor tăia gardul de sârmă ghimpată ar putea primi până la 5 ani de închisoare. 

Situația devine disperată în Serbia și Macedonia pentru imigranți. Numai în cursul zilei de duminică în Macedonia au intrat circa 4000 de imigranți. Premierul Viktor Orban a avertizat că cine încearcă să treacă granița fără înregistrare după 15 septembrie va fi arestat.

Zeci de camione cu soldați au început să sosească de la primele ore ale dimineții la frontiera cu Serbia. Centrul de la Roszke a fost dezafectat, iar imigranții au fost urcați în autobuze și duși în centre speciale.

Germania a introdus controalele la frontiere după mai bine de două decenii. Germania a făcut praf și Tratatul de la Dublin prin permiterea accesului fără control pe teritoriul său a mii de imigranți. Ipocrizia cancelarului Angela Merkel se pare că nu are limite și încearcă să arunce vina pe statele membre UE deși aceasta a spus public că Germania îi va primi pe toți imigranții din Siria și Orientul Mijlociu.

roszke_menekult_kerites_6-760x506

Röszke, 2015. szeptember 14. Katona a magyar-szerb határon, az ideiglenes biztonsági határzár mellett, a Horgos-Szeged vasútvonal közelében, Röszke térségében 2015. szeptember 14-én. MTI Fotó: Mohai Balázs

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO: Ungaria a mobilizat armata, nimeni nu mai trece! Frontiera a fost închisă deși imigranții vin în valuri către Roszke

  1. Europa nu trebuia sa ajunga niciodata o comunitate unde un grup de oligarhi sa decida viata la milioane de oameni. Fiecare tara trebuia sa ramina independenta de celalalta, cu legile ei, sa se guverneze singura, sa faca export cu celelalte tari si sa se mentina cultura specifica fiecareI natii. Uitati ce s-a intamplat si cu invazia musulmana!!!!!! Toti suferim consecintele acum iar daca nu ne vom uni si no sa-i blocam pe invadatori v-om fi ucisi de ei. Bravo Tarilor din Visad ca au blocat trecerea lor. Astia numai emigranti nu sunt. Uit ati-va ce se intamplat in celelalte tari care au primit musulmani!!!!! Numai crime, violuri, batai, denigrare a femeilor, bombe, raliuri, distrugeri de proprietati, etc…asta ne trebuie noua romanilor ? de fapt si restului lumii ? Uniti-va europenilor si aruncatii Afara din Europa inapoi in mediul lor !!! Nu aveam destul pt. noi, darmite sa mai vina si animalele astea pe teritoriul nostru. Treziti-va oameni buni, lasati deoparte politetea!!!

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*