Ultimele Știri

VIDEO: Un pericol pentru sănătate! Cum ne păcălesc firmele de îmbuteliere și de unde provine, de fapt, apa plată din magazine

Un filmuleț care prezintă adevărul din spatele firmelor de îmbuteliere a stârnit numeroase controverse în domeniul online. Apa plată prezentată într-un mod sănătos este, se pare, doar o iluzie care ne este vândută.

În video este arătat cum firmele de îmbuteliere au încercat de-a lungul timpului să îi convingă pe oameni să ajungă la un consum de apă plată, convingându-i că apa de la robinet este nesănătoasă și nerecomandată.

Mai mult, în imagini se arată cum o companie care produce apă plată susține că acest produs este cel mai ”prietenos cu mediul” din lume. Cei care au realizat filmulețul spun că nu este deloc așa și că pentru fabricarea sticlelor de plastic în care se vinde apa se folosesc petrol și energie care ar putea alimenta un milion de mașini.

În plus, cei care au creat filmul spun că multe dintre PET-uri ajung în India, unde doar o parte dintre ele sunt reciclate.

De asemenea, în filmuleț se spune că o treime din apa cumpărată din supermarketurile din SUA provine, de fapt, de la robinet, fiind doar filtrată.

(Sursă video: Adevărul.ro)

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*