Ultimele Știri

VIDEO: Un individ deosebit de violent a bătut primarul, vicele și secretarul unei comune din județul Iași

bataie

Un individ a lovit cu brutalitate, primarul din comuna Miroslovești, viceprimarul şi secretarul. Salvarea acestora a venit de la un consilier local mai corpolent care l-a liniştit pe agresor, după ce i-a aplicat trei lovituri cu aceeaşi mână, relatează newspascani.ro

Incidentul s-a petrecut în data de 30 iunie 2015, înainte de o şedinţă a Consiliului Local. Pe imaginile surprinse de una din camere se vede cum Dănuţ Ciobanu, secretarul Primăriei intră în biroul edilului local pentru a ridica nişte documente. Când iese este întâmpinat de un bărbat voinic, care îi aplică doi pumni. Funcţionarul se retrage într-un colţ, dar individul sare pe el.

Liviu Aioanei, viceprimarul comunei, iese din birou când aude scandalul şi încearcă să îl oprească pe agresor, dar nu reuşeşte. Ionuţ Gospodaru, primarul localităţii, îşi face şi el apariţia pe hol şi încearcă să tempereze starea conflictuală, dar o încasează la rândul lui. Individul violent îi aplică un pumn peste faţă, după care iese nestingherit.

Nimeni nu a intervenit, deşi erau mai multe persoane care au văzut acest lucru. Când părea că totul s-a terminat agresorul revine. După cum se poate vedea pe imagini intră în biroul în care se afla primarul şi viceprimarul, unde stă câteva minute bune. Acolo acesta i-a lovit pe cei doi, după care a ieşit cu mâinile în buzunar.

În tot acest timp individul este doar atenţionat verbal de către alţi consilieri, iar Poliţia nu ajunsese încă la faţa locului. Cel care a pus capăt conflictului a fost până la urmă un consilier local, mai corpolent decât individul agresiv. Văzând ce se întâmplă în biroul edilului intră şi încearcă să îl calmeze pe agresor, dar acesta sare la bătaie. Nu reuşeşte să facă nimic întrucât consilierul îi aplică câteva lovituri şi îl linişteşte.

Cel care a snopit în bătaie conducerea Primăriei este Vasile Croitoru. Individul, împreună cu alţi cetăţeni, au mai făcut în ultimul timp scandal în sediul instituţiei, fapt pentru care Poliţia a fost sesizată de trei ori. El acuză că a pierdut subvenţii agricole de la APIA din cauza funcţionarilor, însă în realitate ar fi vrut să încaseze subvenţii pentru nişte terenuri care nu le are în exploatare ori proprietate.

Conform unor informaţii se pare că la mijloc ar fi vorba despre o acţiune pusă la cale de adversarii politici ai primarului, aceiaşi care au încercat să organizeze un referendum pentru ca satul Verşeni să treacă la comuna Ciohorăni.

Ancheta Poliţiei în acest caz bate pasul pe loc, iar potrivit unor informaţii se pare că se doreşte minimalizarea faptelor petrecute în sediul instituţiei. Persoanele implicate în acest incident nu au putut fi contactate pentru a oferi un punct de vedere. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*