VIDEO: Un elev de 15 ani terorizează o școală întreagă. Colegii s-au inchis cu cheia în clasă ca să scape de bătaie

  • Adelina Mitrache
  • 29 martie 2016
  • Social
scoala modernizata inchisa

Un elev de cincisprezece ani a devenit spaima unei școli. Tânărul este atât de agresiv încât îi atacă atât pe colegii lui, cât și pe profesori, pe părinți, iar luni a încercat să lovească și inspectorii veniți în încercarea de a lămuri situația lui. Îngrijorați, părinții au mers marți la școală și au cerut ca elevul să fie mutat, pentru că nu mai au încredere să îți trimită copiii la ore.

Deși este cunoscut faptul că tânărul din Galați are probleme psihice, Inspectoratul Școlar nu poate face nimic, pentru că legea obligă integrarea lui în învățământul de masă, conform stirileprotv.ro.

Elevul de 15 ani suferă, din câte se pare, de o boală care se manifestă prin crize în care nu își mai poate controla pornirile violente. Așa a devenit spaima întregii școli. În nenumărate rânduri profesorii au cerut sprijinul echipajelor de pe ambulanță și chiar al poliției. Totul a culminat luni, când colegii tânărului s-au închis în clasă cu cheia și nu au mai vrut să îl primească la oră, de teamă că îi bate.

Nici părinții și nici psihologul școlii nu au fost în stare să îl tempereze, așa că a fost chemată din nou ambulanța, care l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie, unde a fost internat.

Documentele medicale ale elevului de 15 ani impun integrarea lui în învățământul de masă, conform legii, așa că, după ce va fi externat, se va întoarce probabil în aceeași școală.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *