Ultimele Știri

VIDEO: Un copil britanic supranumit ”Jihadi Junior” a executat trei prizonieri

jihadi junior

Statul Islamic a lansat un nou clip în care prezintă un copil britanic, supranumit „jihad Junior”, în vârstă de patru ani, care execută trei prizonieri. Puștiul acoperit cu o eșarfă a ISIS a apăsat pe butonul telecomenzii care controla o bombă plasată în mașina celor trei presupuși spioni.

În înregistrarea video a fost realizată în apropiere de capitala Statului Islamic, Raqqa. Bărbații din interiorul mașinii aveau cătușe la mâini și salopete portocalii, înainte ca mașina să fie aruncată în aer. Băiatul este însoțit de un tânăr mascat, care face o amenințare la adresa premierul britanic David Cameron. Vorbind într-un accent englezesc, omul, a cărui față este acoperită, promite că luptătorii SI nu pot fi învinși. El a acuzat liderul Partidului Conservator de faptul că trimite grupări armate în Siria pentru a lupta împotriva jihadiștilor, adăugând că uciderea a trei „spioni”este doar o răzbunare.

 

Omul pune mâna pe capul băiatului în timpul discursului său. După ce totul este spus, băiatul pare să dea semnalul de undă verde, cu un prim-plan pe detonator. După ce mașina explodează băiatul strigă „Allahu Akbar”.

 

 

Statul Islamic îi învață pe copii ideologia jihadistă, cum să manevreze arme de foc, tehnici de decapitare și cum să fie un sinucigaș. Teroriștii au implementat programe de spălare a creierelor în Siria, Irak și Afganistan.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*