Ultimele Știri

VIDEO: Un avion British Airways a luat foc pe pistă

avion

Un avion British Airways cu destinaţia Londra-Gatwick a luat foc pe Aeroportul McCarran din Las Vegas, iar cele 172 de persoane de la bord au fost evacuate pe tobogan, relatează BBC News online.

Cel puţin 13 persoane au fost rănite uşor, apoi au fost conduse la spital unde li s-a acordat ajutor, potrivit unor reperezentanţi ai aeroportului.

Un motor al avionului Boeing 777-200 a luat foc înainte de decolare, a declarat Ian Gregor, un purtător de cuvânt al Administraţiei Federale americane a Aviaţiei (FAA).Avionul era învăluit în flăcări şi fum. Incendiul a fost stins, ulterior.

Zborul 2276 decola către Aeroportul Gatwick de la Londra.

La bord se aflau 159 de pasageri şii 13 membri ai echipajului.

„Am primit primul apel (marţi la ora locală) 16.13 (miercuri, 2.13, ora României); au fost văzute flăcări la (ora locală) 16.14, iar la (ora locală) 16.14 s-a acţionat”, a anunţat aeroportul într-un mesaj postat pe Twitter.

„Focul a fost stins @LASairport, iar toţi pasagerii au fost evacuaţi din zborul BA până (marţi, la ora locală) 16.18 (miercuri, 2.18, ora României) – o muncă excelentă din partea echipei noastre ARFF”, a adăugat aeroportul.

 

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*