Ultimele Știri

VIDEO: Trei trupe de dans s-au calificat la campionatul mondial de Hip Hop Internațional din San Diego

Trei trupe de dans din România s-au calificat la campionatul mondial de Hip Hop International din San Diego – California.

Trupa de hip-hop, Reborn Flavour a câștigat locul trei la nivel național la competiția Hip Hop International, poziție de pe care s-a calificat la competiția mondială. Costurile de depasare sunt foarte mari, tinerii ar avea nevoie pentru a putea pleca la competiția visurilor lor este de 64.000 de lei, sau mai precis, echivalentul a 15.900 de dolari.

Noi am plâns de bucurie când am aflat, dar în același timp am știut că o să ne fie un pic greu să ajungem acolo. Pentru a ajunge la campionatul mondial ni s-a spus că o să avem nevoie de 15.900 de dolari, bani pe care sperăm să-i strângem din sponsorizări sau donații, pentru că ne dorim tare mult să reprezentăm România peste Ocean”, a spus Dora Incert, coregraful trupei.

Coregraful trupei Reborn Flavour a mai spus că pentru concursul din San Diego, care va avea loc în luna august, dansatorii se vor pregăti intens cel puțin trei zile pe săptămână. La campionatul mondial Hip Hop International din San Diego vor mai pleca din România trupele Ritm Mic din Oradea și Ill Queens din Galați, calificate de pe primele două poziții în urma competiției naționale desfășurată la noi în țară în luna martie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*