Ultimele Știri

VIDEO: Trebuie să vezi ca să crezi, apoi te vei ÎNGROZI! Acest copil are un prieten total NEOBIŞNUIT

copil

Prieteniile dintre oameni şi animale au avut loc încă de la începuturile oamenirii, însă această legătură este atât de neobişnuită încât trebuie să vezi ca să crezi.

Băiatul din acest film a clădit o prietenie strânsă şi cât se poate de ciudată cu o pisică de mare, care pare să se bucure din plin de compania copilului, ba chiar îi mănâncă din mână.

Diavolii de mare sunt frecvent menţionaţi ca şi creaturi gigantice însă foarte puţine lucruri se cunosc despre ei. Cu toate acestea, unii specialişti recunosc două specii Manta hamiltoni (Pacific manta ray) care migrează şi Manta alfredi (Prince Alfred manta ray) descrise de prinţ în 1868.

În ciuda dimensiunii lor, diavolii sunt de obicei făpturi graţioase, blânde şi tind să fie toleranţi cu scafandrii. Au căpătat acest nume teribil din cauza marinarilor care le-au văzut “coarnele”, însă reputaţia lor este departe de legende şi mituri. Cel mai mare exemplar cunoscut a fost mai mare de 7,6 metri cu o greutate de aproximativ 1300 kg.  Diavolii de mare au cel mai mare raport între mărimea creierului şi a corpului dintre rechini şi speciile înrudite.

Ca nişte raze gigantice, escadroanele de diavoli îşi fac apariţia la Cabo Pulmo pe coasta Mexicului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*