Ultimele Știri

VIDEO: Topul mondial al căutărilor pe Google. Cine s-a clasat pe primul loc

Scena artistică şi teatrală londoneză, pe primul loc în topul mondial al căutărilor pe Google

google

Londra a devenit oraşul cu cele mai multe căutări pe Google, pe plan mondial.Instituţiile muzeale din capitala Marii Britanii au ocupat toate cele trei locuri ale podiumului mondial al muzeelor care au generat cele mai multe căutări. Cum a reuşit? Prin intermediul galeriilor de artă, a spectacolelor teatral-artistice, dar şi a designului inovator al construcţiilor sale.

Primul loc a fost ocupat de Science Museum, care a fost urmat de Natural History Museum şi de British Museum.

Topul 5 al celor mai căutate muzee pe Google este completat de Metropolitan Museum of Art din New York şi Smithsonian Museum din Washington, conform bbc.com.

Această analiză a fost realizată cu ocazia lansării London’s Autumn Season of Culture de către London & Partners, compania care se ocupă de promovarea evenimentelor organizate de primăria londoneză.

În urma publicării acestui clasament, Boris Johnson, primarul capitalei britanice, a spus că „Londra este fără niciun dubiu capitala culturală a lumii”.

Teatrele din Londra au generat la rândul lor mai multe căutări pe Google decât instituţiile de profil din oricare alt oraş din lume, iar capitala britanică este, de asemenea, oraşul care a generat cele mai multe căutări pe Google în vederea unor vizite viitoare.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*