Ultimele Știri

VIDEO: This is Braşov, priveliște spectaculoasă asupra orașului de sub Tâmpa

brasov

Un grup de tineri au decis să prezinte, altfel, unul dintre cele mai frumoase orașe din România. Au fost create două filmări cu drona deasupra orașului Brașov, una în timpul zile și una pe timpul nopții.

Primul videoclip, care prezintă Braşovul filmat de sus şi este însoţit de o naraţiune în limba engleză extraordinară a adunat în cinci zile 157.000 de vizualizări pe youtube. După succesul clipului, a fost postat încă unul de două minute care prezintă oraşul, filmat tot de sus, dar noaptea. Braşovul este surprins astfel într-o feerie de lumini şi umbre, un oraş misterios, care abia aşteaptă să fie descoperit. Braşovul fost vizitat în primele patru luni ale anului 2015 de 281.138 de turişti, cu 18,2% mai mulţi decât anul trecut. Vara, se estimează că numărul vizitatorilor va fi cu 30% mai mare.  În toată Regiunea Centru au sosit 551.098 turişti din ianuarie şi până în aprilie inclusiv.

Practic la Braşov vin peste 50% din turiştii regiunii. Braşovul este şi oraşul preferat al străinilor fiind lider la nivel naţional. Cei mai mulţi turişti străini care au vizitat Braşovul sunt germanii, aceştia fiind urmaţi de italieni şi francezi. Turiştii care vin la poalele Tâmpei descriu Braşovul ca un oraş medieval frumos, încărcat de istorie, un oraş cu restaurant cochete, cu bucătărie tradiţională autentică, un oraş sigur care merită vizitat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*