VIDEO: Tensiunile din capitala Uniunii Europene, Bruxelles, sunt la cote maxime! Cine sunt tinerii care au intrat cu mașina într-o femeie musulmană, în cartierul Molenbeek

  • Adelina Mitrache
  • 4 aprilie 2016
  • Externe

Cei doi tineri șoferi care au lovit cu mașina o femeie mulsulmană în cartierul Molenbeek din Bruxelles au fost identificați de presa belgiană.

Este vorba despre doi tineri de origine nord africană, Redouane D. și Mohamed B. care ar fi fost băuți și sub influența drogurilor când au lovit femeia.

Cei doi apar în fotografiile publicate de La Derniere Heure în interiorul unui Audi pe care l-au condus pe rând înainte și după ce au fugit de la locul accidentului.

În fața poliției cei doi cu vârste de până în 30 de ani au povestit că nu-și aduc aminte că au lovit o femeie cu mașina. Potrivit poliției, Mohamed B. se afla la volan în momentul accidentului. Acesta, cu antecedente penale, a fost reținut de poliție.

foto 1

Tensiunile din capitala Uniunii Europene, Bruxelles, sunt la cote maxime după atentatele din 22 martie. Peste 140 de tineri au fost arestați de politiștii belgieni, după două proteste ilegale ce au avut loc sâmbătă.

Forțele de ordine au împânzit sâmbătă suburbia Molenbeek, unde o facțiune de extremă dreapta din Franța plănuia să organizeze un protest. Cei mai mulți dintre cei care au ieșit însă pe străzi erau localnici.

După gratii a ajuns și șoferul care nu a oprit la cererea polițiștilor și a rănit o femeie, de religie musulmană.

Un alt protest pacifist, anti-discriminare, a fost organizat în Piața Bursei, locul unde oamenii vin să le aducă un omagiu celor 32 de victime ale atentatelor din 22 martie.

La Bruxelles, manifestațiile au fost interzise după un protest de extremă dreapta de la finalul săptămânii trecute.

Pe de altă parte, aeroportul Zaventem s-a redeschis duminică pentru primele zboruri cu pasageri. Trei aeronave au decolat în condiții de securitate sporită.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *