Ultimele Știri

VIDEO: Tastaturile inteligente care ne ghicesc dorințele și răspund la întrebări. Proiectul realizat de un român pentru o companie din SUA

telefoane business

Tehnologia categoric ne poate face viața mai ușoară. Companiile se întrec în inovații care să câștige inimile clienților, iar una dintre cele mai noi, este tastatura inteligentă care îți ghicește dorințele și îți răspunde la întrebări fără a mai fi nevoit să ieși din aplicație.

Tastatura telefonului mobil poate face mai mult decât doar să introducă un text. Unele învață și intuiesc ce scriu utilizatorii. Cele mai noi sunt atât de deștepte, încât răspund la întrebări fără să mai ieși din aplicație.

Slash keyboard îți permite să cauți orice folosind doar tastatura, fără să mai intri în Google. Trebuie doar să tastezi „/” – slash, adică, – și aveți acces la Foursquare, GIF-uri, Spotify, Stickers sau YouTube.

În video vedeți în detaliu cum funcționează.

De exemplu, dacă vrei să inviți pe cineva la o pizza, poți scrie „mi-e poftă de o pizza” și îți va găsi cele mai apropiate pizzerii față de locul în care te găsești. Nu e doar o joacă: Mircea lucrează pentru un startup din New York care a strâns 1,3 milioane pentru această tastatură. Iar Microsoft a cumpărat un produs similar, SwiftKey, cu un sfert de milion de dolari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*