Ultimele Știri

Video: SRI cere control total asupra internetului

APADOR CH a difuzat un video înregistrat în şedinţa Comisiei de Tehnologia Informațiilor și Comunicații a Camerei Deputaților, unde a fost dezbătut împreună cu reprezentanţii SRI un proiect de lege care să reglementeze folosirea Internetului în România.

Proiectul de lege iniţiat de SRI, care ar urma să limiteze posibilităţile de utilizare a Internetului, a născut deja controverse  inclusiv în comisia în care a fost supus dezbaterii.

Potrivit proiectului de lege privind securitatea cibernetică, percheziția informatică se va putea face, de exemplu, chiar dacă persoana vizată nu a comis nici o faptă penală sau infracțiune și, mai mult decât atât, fără să mai fie nevoie de autorizația unui judecător.

Comentarii prin Facebook

3 Comentarii on Video: SRI cere control total asupra internetului

  1. Sigur, S.R.I. vrea sa ne „inchida gura”, sa stopeze informatia si exprimarea nemultumirilor populatiei precum facea odinioara securitatea.

  2. UNDE SUNTETI VOI KK-tii DE POSTACI CARE ATI VRUT LIBERTATE. PRESEDINTE NAZIST UNDE-I DREPTUL LA EXPRIMARE SI LIBERA CIRCULATIE . OARE CE CAUTA ACESTE CARICATURI DIN SERVICII, SA INTRE IN GRATIILE NAZISTULUI ? INDIFERENT CE VOR FACE CINEVA TOT VA PLATI . SE AUDE ..TOV MAFIOTI ??

  3. Bai lucian …la inceputul videoului iti arata data (24 iunie 2014)…te-ai prins?o mirosit pontache ceva din iunie

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*