Ultimele Știri

VIDEO: Spectacol grandios la Phenian, a avut loc cea mai mare paradă cu torțe din lume

coreea de nord

În Coreea de Nord a avut loc cea mai mare paradă cu torțe din lume și un spectacol grandios de culoare și lumini. Evenimentul a acut loc cu ocazia celei de-a 70-a aniversări de la înființarea Partidului Muncitoresc.  

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a anunțat că țara sa este pregătită să lupte în orice tip de război cu Statele Unite ale Americii.

Un clip video filmat de agenția de știri KCNA din Coreea de Nord, prezintă mii de oameni care mărșăluiescu cu torțe  pe stradă și se îndreaptă spre piața Kim Ir-sen, numită după fondatorul națiunii și bunicul lui Kim Jong Un.

 

Coreeni au reliefat în marș sigla Partidul Muncitorilor din Coreea de Nord (WPK) folosind torțe, în timp ce alte grupuri au defilat alaturi de portretele foștilor lideri Kim Ir-sen și Kim Jong Il. Parada a fost urmată de un impresionant foc de artificii.

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a urmărit parada în compania unui înalt oficial chinez, Liu Yunshan, membru al Partidului Comunist.

În cursul aceleiași zile, Kim Jong Un, a participat la parada militară și a ținut un discurs, spunând că țara sa este pregătită să lupte în orice tip de război cu Statele Unite. Coreea de Nord rămâne totuși una din cele mai sărace țări din lume, iar amenințările liderului Kim Jong-un sunt nerealiste. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*