(VIDEO ȘOCANT) Bărbat surprins pe cameră în timp ce călca în picioare un câine

bataus caine

Un bărbat de 27 de ani din Anglia a fost condamnat la 20 de săptămâni de închisoare, după ce a fost filmat în timp ce lovea cu piciorul, în mod repetat, un câine. Imaginile video au fost înregistrate de camerele de supraveghere dintr-un lift.

Supraveghetorul camerelor CCTV a fost scârbit de comportamentul bătăușului și a sunat imediat la poliția animalelor. 

Ulterior, agresorul le-a mărturisit forțelor de ordine că se certase cu iubita sa, care era și stăpâna câinelui, și a decis să se răzbune pe necuvântător. Patrupedul a avut nevoie de îngrijiri medicale în urma tratamentului violent, însă a supraviețuit incidentului.

Iubita bătăușului s-a declarat șocată de imagini și a decis să-l părăsească pe agresor, care a pledat vinovat pentru infracțiunea de violență împotriva animalelor.

„Operatorul CCTV a fost oripilat de ceea ce a văzut și ne-a contactat imediat. Idrizi a spus instanței, prin intermediul unui interpret, că a avut o ceartă cu prietena lui și a fost supărat. În mod evident, acest lucru nu este o scuză pentru tratamentul aplicat câinelui. Nu există absolut nici un motiv pentru a trata vreodată un câine – sau orice alt animal – cu o astfel de agresiune sau violență. Este complet nejustificată. „, a declarat inspectorul de la Poliția Animalelor, Adam Jones.

Pe lângă cele 20 de săptămâni de închisoare, Idrizi a trebuit să plătească despăgubiri medicale de aproximativ 500 de euro și i-a fost interzis pe termen nelimitat dreptul de a deține animale de companie.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *