Ultimele Știri

VIDEO: Site porno ameninţat cu judecata de producătorii de parmezan

Site-ul Pornhub, ameninţat cu judecata de producătorii de parmezan, din cauza unei reclame

pornhub

 Uniunea producătorilor de parmigiano reggiano – un tip de parmezan cu denumire de origine controlată – vor să dea în judecată Pornhub, celebrul site de clipuri video interzise minorilor, pentru că au folosit numele produsului lor într-o reclamă, fără a le cere permisiunea, conform MailOnline.

Într-o reclamă la noul său serviciu de streaming digital cu plată, Pornhub Premium, un cuplu face cumpărături într-un supermarket.

„De ce nu am cumpăra şi nişte parmigiano reggiano maturat?”, îşi întreabă bărbatul partenera. „Se pare că este un «Pornhub premium» al brânzeturilor”, adaugă acesta.

Avocaţii consorţiului italian ameninţă cu acţiuni în instanţă pentru a apăra imaginea celebrului lor parmezan, au explicat aceştia pentru publicaţia The Guardian.

Într-un comunicat emis miercuri, consorţiul italian spune că reclama nu este „numai de prost gust şi inacceptabilă, dar şi ofensatoare pentru producătorii noştri şi munca lor”.

Reclama „caută în mod vulgar să genereze profit exploatând celebritatea parmezanului”, se arată în acelaşi document.

„În reclamă se foloseşte denumirea «parmigiano reggiano» şi nu numele «parmezan», care poate fi folosit generic în SUA”, a mai spus un purtător de cuvânt al consorţiului italian.

Organizaţia a cerut eliminarea imediată a reclamei, însă o versiune „cenzurată” a acesteia este difuzată pe platforma Vimeo.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*