Ultimele Știri

VIDEO: Șefii SRI și DNA denunțați de Elena Udrea

În cadrul unui interviu pentru HotNews.ro, Elena Udrea a anunțat că a depus un denunț la DNA împotriva lui Florian Coldea și Laurei Codruța Koveși. Udrea îl acuză pe directorul interimar SRI că ar fi instrumentat campania împotriva sa și îl acuză că i-ar fi cerut fostului său soț, Dorin Cocoș, să îi dea 500.000 de euro lui Sebastian Ghiță pentru a-i susține televiziunea România TV. Udrea sustine că banii au fost dați de Dorin Cocoș prin intermediul fiului său, Alin Cocoș.

DNA a început, ieri, urmărirea penală în cazul Elenei Udrea pentru spălare de bani și fals în declarații de avere, dosar desprins din dosarul Microsoft. DNA o acuză pe Elena Udrea că a știut de acțiunile soțului său de la acel moment. Dorin Cocoș, ar fi obținut sume de bani din traficul de influență realizat în dosarul Microsoft, iar acești bani ar fi fost fost investiți într-o firmă din care Udrea însăși a încasat dividende.

De asemenea, Elena Udrea a făcut acuzații grave la adresa lui Florian Coldea, Codruța Koveși și Sebastian Ghiță. Intrebată care sunt dovezile pe care își bazează denunțul la DNA, Elena Udrea a spus că e vorba despre declarațiile lui Dorin Cocos, Gheorghe Ștefan (Pinalti) – ambii urmăriți penal în dosarul Microsoft și aflați în arest preventiv, ale lui Culiță Tărâță (fostul șef al CJ Neamț, acum decedat) și pe informații de la Sebastian Ghiță.

Elena Udrea a mai spus ca Tărâță i-ar fi spus că Florian Coldea i-a cerut să direcționeze, prin intermediul unor firme, sume de bani către o companie de realizare a sondajelor de opinie, fără sa spună numele casei de sondaje.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*