Ultimele Știri

VIDEO: Scene INCREDIBILE! Șofer tras pe dreapta de un polițist de la Rutieră, surpriza a venit abia apoi

Un poliţist din Bucureşti îi explică minute în şir, 15 potrivit agentului, unui şofer aflat pe contrasens, pe Calea Dorobanţilor, de ce este obligat să se legitimeze şi să îi prezinte actele, în timp ce şoferul în culpă pur şi simplu trage de timp şi se milogeşte de el. În final, şoferul, care invocă de la mila lui Dumnezeu la faptul că a venit să ia ochelarii pentru un bătrân de 80 de ani, rămâne fără carnet.

politist

Traficul în București este infernal, claxoane, nervi, cozi interminabile și întodeauna un șofer care trebuie să blocheze câte o intersecție, însă acest bărbat întrece orice așteptări.

 Un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei a rămas impasibil în faţa unui şofer aflat pe contrasens, pe Calea Dorobanţilor, explicându-i în mod repetat de ce trebuie să se legitimeze şi să îi prezinte actele maşinii. Şoferul face orice să tragă de timp şi să încerce să scape, acuzându-l pe poliţist chiar că „a zbierat” la el.

După minute în şir de parlamentări, şoferul îi dă până la urmă actele poliţistului, care îl lasă fără carnet şi îi dă şi o amendă cuprinsă între 600 şi 800 de lei.

Şoferul încearcă să-l impresioneze pe poliţist vorbind la telefon, apoi invocându-l pe Dumnezeu care vede tot, apoi prin faptul că el doar a venit să ia ochelarii pentru un bătrân de 80 de ani (întreaga scenă petrecându-se în faţa Spitalului de Urgenţe Oftalmologice).

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on VIDEO: Scene INCREDIBILE! Șofer tras pe dreapta de un polițist de la Rutieră, surpriza a venit abia apoi

  1. Le era frica de cine ar putea fi domnu tache .. Poliția :))

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*