Ultimele Știri

VIDEO: Scandal uriaș în New York. Cinci adolescenți de culoare au violat o tânără. Tatăl victimei, amenințat să plece

viol

Doi dintre cei cinci bărbați suspectați de violarea unei femei într-un loc de joacă din Brooklyn s-au predat poliției duminică seara, în timp ce alți doi au fost prinși de oamenii legii, iar un al cincilea este încă în libertate, relatează Reuters.

Cei patru adolescenți în prezent reținuti au vârste cuprinse între 14 și 17 ani și punerea lor sub acuzare este iminentă, potrivit unui comunicat al poliției.

Potrivit unui comunicat al poliției de sâmbătă, cei cinci bărbați au violat-o pe rând pe tânăra de 18 ani într-un parc din Brooklyn, joi, după ora 21.00. Unul dintre cei cinci l-a amenințat pe tatăl fetei cu o armă și i-a cerut să plece, după care cei cinci au agresat-o sexual.

Într-un alt comunicat dat publicității duminică, poliția a precizat că tatăl fetei a raportat agresiunea unor polițisti aflați într-o mașină în patrulare. Polițiștii au mers imediat la fața locului, dar agresorii reușiseră să fugă, a afirmat Stephen Davis, comisar adjunct pentru informare publică.

“Nu a existat nicio întârziere în răspunsul poliției”, a spus Davis. “Nu au existat apeluri la 911 asociate cu acest atac, contrar informațiilor din media”, a adăugat el.

Femeia violată a fost transportată cu ambulanța la spital, tratată și externată, a precizat poliția.

În același timp, poliția a dat publicității o înregistrare dintr-un magazin din apropiere în care apar cei cinci suspecți de culoare înainte de atac.

Un purtător de cuvânt al poliției a confirmat într-un e-mail că doi dintre suspecți s-au predat duminică. Alți doi au fost prinși de poliție, iar un al cincilea suspect este încă în libertate.

Primarul New York-ului, Bill de Blasio, a dat asigurări, duminică, că poliția va face tot posibilul pentru a-i prinde rapid pe agresori. “Vom lua toate măsurile posibile pentru a-i găsi și pune sub acuzare pe cei care au comis această crimă teribilă”, a precizat primarul într-un comunicat.

“Orice new-yorkez din orice cartier merită să se simtă în siguranță și protejat și nu ne vom opri până când cei care au comis atacul nu vor răspunde pentru acțiunile lor”, a adăugat el.

De Blasio și șeful poliției din New York, Bill Bratton, au fost criticați din cauza percepției că numărul infracțiunilor majore a crescut în cel mai mai mare oraș din America.

Totuși statisticile indică faptul că numărul infracțiunilor majore a scăzut cu 1,7% anul trecut și cu 5,8% de la începutul mandatului lui Bill de Blasio, în urmă cu doi ani. Pe de altă parte, unele categorii de infracțiuni au crescut ca proporție, printre care și violurile, cu 6,3%.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: Un fost model s-a mutat în Siria ca să lupte împotriva Statului Islamic. Dezvăluirile de pe câmpul de luptă

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Momente de groază pentru un celebru model! DEZBRĂCATĂ şi DESFIGURATĂ cu cioburi, în plină stradă

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Trebuie să vezi ca să crezi, apoi te vei ÎNGROZI! Acest copil are un prieten total NEOBIŞNUIT

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*