VIDEO: Șapte adolescente din Ploiești, seduse și violate prin metoda ”Loverboy”

  • Adrian Marinescu
  • 5 octombrie 2016
  • Local

Vrăjite cu vorbe dulci și plimbări cu o mașină scumpă, șapte adolescente din Ploiești au ajuns să fie sechestrate și violate. Cel care este suspectat că le-ar fi abuzat este un bărbat, în vârstă de 42 de ani. Individul a ajuns la poliție, însoțit de iubita lui, care știa despre toată povestea cutremurătoare. Femeia n-a făcut nimic pentru a le scăpa pe fete de calvar, relatează republikanews.ro.

Violatorul si concubina lui au fost reținuți pentru 24 ore. Mâine, cei doi vor ajunge în fața instanței, cu propunere de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, victimele erau obligate să se prostitueze, iar dacă refuzau, erau violate. Se pare că și alte fete au căzut victime individului, care au ajuns să se prostitueze.

Principala țintă erau adolescente cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani. Păcălite de promisiunile bărbatului, fetele erau luate din apropierea unor licee din Ploiești.

Seduse și violate prin metoda ”Loverboy”

Anchetatorii susțin că multe dintre tinere se mândreau că sunt luate cu o mașină scumpă de la școală și apoi ajungeau în apartamentul celui care le-a sedus și apoi le-a abuzat sexual.

”Erau plimbate cu mașini, luate de la școală, pentru că vorbim și despre eleve, prin binecunoscuta metodă „Loverboy”. Erau conduse într-o locație din municipiul Ploiești, unde erau obligate să întrețină raporturi sexuale cu aceștia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Despre toate acestea știa și iubita bărbatului. Deși știa despre toate grozăviile petrecute în locuință, femeia, în vârstă de 25 de ani, nu a făcut nimic ca să oprească abuzurile.

Iubita suspectului a fost audiată de polițiști

Polițiștii vor să afle dacă fetele erau obligate să facă sex și cu alți bărbați. De aceea, anchetatorii nu au încă suficiente indicii prin care să dovedească faptul c-ar fi vorba despre o rețea de proxeneți. Pentru moment, suspectul este cercetat pentru viol și lipsire de libertate.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *