Ultimele Știri

VIDEO: Rusia a declanșat iadul asupra Statului Islamic. 26 de rachete au fost lansate din Marea Caspică

siria

Rusia a lansat un bombardament naval asupra obiectivelor ISIS în Siria, miercuri, a declarat un oficial de rang înalt. Patru nave ruse au tras 26 rachete în Siria, lovind 11 obiective, a spus ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

Șoigu a declarat că rachetele au fost lansate de la Marea Caspică, folosind rachete cu rază lungă  de acțiune care au zburat 1.500 de kilometri. Prin aceste bombardamente Rusia își arată mușchii și arată că vrea să șteargă pe jos cu Statul Islamic. 

Rusia și Siria au lansat atacuri coordonate asupra facțiunilor islamiste din orașele Hama și Idlib provincii din vestul Siriei. Secretarul american al Apararii, Ashton Carter, a numit campania Rusiei în Siria drept o „greșeală fundamentală.” El a declarat că Statele Unite nu sunt pregătite să coopereze cu Rusia cu privire la operațiunile din Siria.

Videoclipul combină imagini generate de computer care arată traiectoria rachetelor de croazieră. Rachetele rusești au zburat peste vestul Iranului și nordul Irakului, înainte de a ajunge la obiectivele lor în nordul Siriei. Ministrul rus al Apărării a spus că toate țintele au fost distruse. Au fost vizate puncte vitale din infrastructura Statului Islamic, afirmă oficialii ruși. 

„Faptul că am lansat rachete de înaltă precizie de la Marea Caspică la aproximativ 1500 km și am lovit toate obiectivele spune multe despre pregătirea bună a complexului militar-industrial și abilitățile bune despre personalul militar,” a remarcat Șoigu, vorbind la o reuniune cu președintele rus Vladimir Putin.

De asemenea avioanele de luptă rusești lansează zilnic atacuri asupra grupărilor teroriste din Siria, inclusiv și asupra celor finanțate și antrenate de CIA. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*