Ultimele Știri

Video: Revoltător! Cum se răzbună PSD pe Mihai Sturzu după ce a afirmat că alegerile lui Liviu Dragnea au amintit de perioada comunistă

mihai sturzu

Mihai Sturzu a cerut, în cadrul unui discurs, ca alegerile de săptămâna trecută, în cadrul cărora Liviu Dragnea a fost ales președinte PSD, să fie nevalidate. Acesta a menționat că metoda prin care s-au realizat alegerile a fost una comunistă, ținând cont că membrii PSD nu au avut de ales, având la dispoziție o singură variantă. În urma acestui discurs, Mihai Sturzu a avut de suferit, nemaifiind lăsat să intre în sediul partidului.

Sturzu a atacat destul de dur partidul, menționând că validarea acestor alegeri ar însemna validarea comunismului.

„Am fost acuzat de comunism acum o săptămână. Prietenii mei, familia mea, toţi, mi-au spus că sunt iarăși comunist. Haideţi să nu cădem într-o iluzie în care închiși în spatele unui zid să cădem într-o realitate pe care ceilalți oameni nu o văd ca noi. Acum o săptămână am avut alegeri cu un singur candidat. Ăsta e comunismul, oameni buni! Domnul Ion Iliescu ne-a asociat acest tip de alegeri cu cele de pe vremea lui Ceaușescu și bine a făcut”, a spus Mihai Sturzu, președintele Tinerilor Social-Democrați.

Acesta a propus ca alegerile să nu fie validate iar PSD-ul să vină cu minim doi candidați.

”Haideți să facem un lucru cu o puternică valoare simbolică, astăzi, acum. Acest Congres trebuie să valideze alegerile de săptămâna trecută, adică să validăm comunismul. Oameni buni, vă propun de la această tribună ca acest Congres să nu valideze alegerile de săptămâna trecută, sunt convins că PSD-ul are forța să dea minim doi candidați la președinție, și sigur că vom avea 500.000 de oameni care să vină la vot împotriva comunismului”.

https://www.facebook.com/414619175285562/videos/909779782436163/

Ca urmare a discursului său, astăzi, Sturzu a întâmpinat dificultăţi în a intra în sediul partidului, fiind oprit de către portar pe motiv că nu ar fi membru al BPN, cu toate că, potrivit Statutului, liderul tinerilor social-democraţi participă la şedinţe, acesta acuzând atitudinea „revoltătoare” din PSD.

„Mi se pare revoltător. Domnul portar m-a oprit, a spus că n-am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului (Permanent Naţional – n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt preşedintele TSD, prin Statut încă cu drept de vot în BPN. Orice membru PSD trebuie să intre în sediul partidului”, a spus Sturzu, subliniind că are dreptul să participe la aceste şedinţe ca lider al tinerilor social-democraţi.

Întrebat dacă este de părere că interzicerea intrării în sediu este cauzată de discursul ținut cu referire la PSD, în urmă cu o zi, acesta a menționat: „Dacă a spune adevărul, pe care l-au şi votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenţi ieri, înseamnă că e o atitudine prea curajoasă, eu abia aştept să aflu astăzi”, a spus acesta.

Întrebat de ce părere are în legătură cu discursul ținut de Mihai Sturzu la adresa sa, Dragnea a precizat: „Îmi pare rău că nu l-am văzut, pentru că eram afară. Mi-a spus cineva. Fiecare alege să îşi facă propria campanie aşa cum crede de cuviinţă”, a spus duminică liderul PSD, adăugând că „nici măcar” nu s-a simţit ofensat de propunerea lui Sturzu.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*