VIDEO: Replici halucinante medic-pacient la un spital de urgențe: ‘Mă-ta să sugă….’ ‘Calciu să îți iei din sp**mă’

  • Adelina Mitrache
  • 5 februarie 2016
  • Social
spital barlad scandal
Spectacol ca la ușa cortului într-un spital de urgențe, de asta au avut parte pacienții, dar și personalul aflat la fața locului. O doctoriţă de la camera de gardă a Spitalului „Elena Beldiman” Bârlad, aflată în tură de mai bine de 12 ore, şi o pacientă beată, care nu voia să-şi aştepte rândul pe hol, s-au insultat şi înjurat reciproc. Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în jurul orei 22.30, şi s-a soldat cu o amendă de 2.000 de lei pentru ultraj.

Femeia în vârstă de 31 de ani, adusă la CPU după o cădere de calciu, nu mai avea răbdare pe hol până să-i vină rândul. Bârlădeanca a început să urle că nu mai poate și că se simte foarte rău.   La un moment dat, a dat buzna în sala de consultaţii şi i-a adresat injurii doctoriţei de gardă, care, în primă fază, i-a cerut să vorbească frumos. Femeia a continuat însă, iar de aici lucrurile au degenerat.

De menționat este și că doctoriţa era în tură de la ora 7, iar pe parcursul întregii zile acordase zeci de consultaţii. Chiar înainte de scandal, salvase viaţa unui copilaş de numai doi ani, iar când în încăpere a năvălit femeia recalcitrantă, tocmai se ocupa de un pacient cu suspiciune de infarct şi de un altul în şoc anafilactic. Sub imperiul oboselii acumulate, medicul nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit.

În timp ce femeile au continuat să își adreseze injurii, a fost chemat paznicul spitalului Imediat după, cineva a sunat și la 112. La fața locului a fost trimis un echipaj care a reușit să calmeze spiritele. Pe la ora 23, scandalagioaica a fost trimisă la Psihiatrie, unde a recunoscut că se află sub influenţa alcoolului şi a fost diagnosticată cu „agitaţie psihomotorie şi tulburare de comportament”. Pentru că nu necesita internare, i s-a administrat un tratament şi a fost lăsată să plece acasă, însă nu înainte de a fi amendată de jandarmi.

Conducerea spitalului a declanşat o anchetă internă pentru a stabili dacă se impune vreo sancţiune.

Întreaga scenă a fost filmată cu un telefon mobil de un pacient aflat pe holurile CPU, apoi postată pe o reţea de socializare. În numai câteva ore, a strâns mii de vizualizări şi a fost distribuită de sute de utilizatori. De menţionat că în imagini nu se văd nici pacienta şi nici doctoriţa, ci numai sala de consultaţii.

 

loading...

One thought on “VIDEO: Replici halucinante medic-pacient la un spital de urgențe: ‘Mă-ta să sugă….’ ‘Calciu să îți iei din sp**mă’

  1. Si aici ar trebui sa fiu sensibil la ce a patit „saraca” pacienta? Sau ar trebui sa ma ingrozesc de faptul ca medici sunt tratati ca ultimi oameni de toti cacatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *