Ultimele Știri

VIDEO: Replici dure Dragnea – Gorghiu. Dumnezeu a picat la mijloc

dragnea gorghiu

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților cu privire la Legea Defăimării a încins spiritele. Președintele PSD Liviu Dragnea și co-președintele PNL Alina Gorghiu au avut un schimb dur de replici.

Dragnea i-a cerut Alinei Gorghiu să nu îi mai pronunțe niciodată numele: ‘O să îi cer să nu îmi mai pronunțe niciodată numele, pentru că nu merită’.

Replica liderului PNL nu a întârziat să apară: ‘Și Dumnezeau te lasă să îi pronunți numele, doar domnul Dragnea nu te lasă’.

Liviu Dragnea a rămas surprins după ce Legea Defăimării a picat prin neîntrunirea numărului necesar de voturi. Se pare că șapte parlamentari din rândul susținătorilor acestui proiect au votat împotrivă, fapt ce a stârnit furia lui Liviu Dragnea. 

Șeful PSD a cerut reluarea votului pentru a-și salva legea, însă liberalii îl acuză de faptul că “se încăpățânează în manevra sa nedemocratică”.

Camera Deputaţilor este for decizional, iar la vot s-au înregistrat 152 de voturi “pentru”, 105 “împotrivă”, 24 “abțineri”. Legea a fost modificată luni, fiind eliminate definiţia defăimării şi sancţiunile prevăzute pentru aceasta, după ce actul normativ a fost criticat.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*