Ultimele Știri

VIDEO: Refugiații au terorizat Leipzigul. Lupte cu cuțite între afgani și sirieni

migranti

În cursul nopții de joi spre vineri au avut loc o serie de răfuieli între imigranții afgani și sirieni, în tabăra de la Leipzig(Germania). Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția trupelor speciale și deplasarea mai multor echipaje de poliție la fața locului, relatează ziarul Bild în ediția online. 

În tabăra din Leipzig sunt cazați 900 de sirieni , 252 afgani și 216 irakieni, din totalul de peste 1.800 de imigranți. Azilanții au organizat un eveniment în sala de mese cu ocazia celei mai mari sărbători islamice, Eid – al- Adha(Sărbătoarea Sacrificiului), însă după apusul soarelui sirienii au avut ceva lucruri de împărțit cu imigranții afgani.

„Situația a escaladat într-o încăierare între sirieni și afgani. Aproximativ 100 de persoane au fost implicate,” a declarat purtătorul de cuvânt al politiei Katharina Geyer, vineri dimineața. Mai mulți imigranți au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar câteva persoane au prezentat plăgi deschise, fiind tăiate cu un cuțit.

 

Afganii au refuzat să se mai întoarcă în centru de teama sirienilor și s-au așezat în fața taberei sub cerul liber. Starea de spirit în centrul de refugiați a fost la fel de tensionată în ultimele zilele, a declarat coordonatorul centrului, Reiko Pöschl. Luni seara a mai avut loc o încăierare între solicitanții de azil.

migranti1

migranti

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on VIDEO: Refugiații au terorizat Leipzigul. Lupte cu cuțite între afgani și sirieni

  1. Cu astfel de comentarii dovediti o lipsa crasa de cunostinte in materie de istorie. Pentru binele nostru, ca tara, sper ca sunteti minoritari in ignoranta si sovinismul vostru

  2. Sorine, ni se rupe de studiile istoricilor si sociologilor. Daca niste indivizi se lupta cu cutitele pentru niste dispute religioase, sau orice alt motiv, nu au ce sa caute printre noi! E ok, ne poti numi sovini sau ignoranti, dar tu esti un dobitoc naiv care poate fi omorat de acesti migranti, pentru ca nu vezi pericolul potential.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*