Ultimele Știri

VIDEO: Refugiaţi din Germania, implicaţi într-un nou atac sexual. 30 de bărbați urmăreau adolescente, la chemarea poliției au devenit violenți

politie germania

În jur 30 de bărbaţi, imigranţi din Afganistan ajunşi în Germania, au urmărit trei adolescente într-un centru comercial din Kiel. Martorii au chemat poliţia, însă afganii au devenit violenţi şi au rănit mai mulţi poliţişti, scrie tabloidul Bild.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ‘M-au violat cu mâinile’. Ce înseamnă Taharrush, jocul sinistru pe care migranții l-au adus în Europa

Adolescentele cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani au observat că un grup de bărbaţi le urmărea şi chiar filma cu telefoanele mobile. Cele trei fete se aflau în mallul Sophienhof din Kiel, oraş din nordul Germaniei, şi au încercat să fugă. Imigranţii afgani au continuat însă să le urmărească. Mai mulţi martori au alertat poliţia, însă atunci când ofiţerii au ajuns, imigranţii au devenit violenţi, scrie Bild.de, preluat de Daily Mail.

Patru bărbaţi, printre care cei doi consideraţi instigatorii la violenţă, au fost până la urmă arestaţi. Trei au fost însă eliberaţi la scurt timp din cauza „lipsei motivelor pentru reţinere”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO/FOTO: A bătut 4 ‘arabi beți’ care încercau să violeze femei la Koln. Poliția l-a ARESTAT pentru că le-a apărat

Patronii magazinelor din mall-ul Sophienhof au reclamat în ultima perioadă o creştere a numărului de furturi înregistrate, precum şi tot mai multe cazuri în care clienţii s-au plâns că au fost „agresaţi” de imigranţi.

Stefan Studt, ministrul german al Internelor, a catalogat incidentul drept „inacceptabil”, adăugând că germanii „trebuie să se poată simţi liberi în această ţară”. Studt a avertizat însă că nu este cazul ca acest episod să fie asemănat cu agresiunile în masă de la Koln, din noaptea de Revelion.

CITEȘTE ȘI: Criza imigranților, epidemie de violuri în Germania: ‘Este cel mai mare bordel din Munchen!’

Pe de altă parte, Wolfgang Kubicki, liderul Partidului Liber Democrat, a declarat că acest caz ar trebui să servească drept semnal de alarmă privind politica Berlinului cu privire la imigranţi. Din cauza influxului de imigranţi, a continuat acesta, în Germania se pot observa acum „societăţi paralele” şi „opusul integrării”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: ‘Eram fugărite ca vitele’ | Mărturiile tinerelor violate de imigranți în noaptea de Anul Nou în Germania

O plimbare după lăsarea serii prin orașul Cologne: Un loc periculos pentru femei

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*