Ultimele Știri

Video: Razie în județele Mehedinți și Dolj la contrabandiștii de țigări

Polițiștii mehedințeni și colegii din județul Dolj au efectuat zece percheziții domiciliare (cinci în județul Dolj și cinci în județul Mehedinți), la locuințele a șase persoane suspectate că ar face parte dintr-un grup infracțional organizat.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate un număr de 53.200 țigarete netimbrate.

Menționăm că în perioada 03.06.2014-25.11.2014, polițiștii mehedințeni au organizat numeroase acțiuni în cadrul cărora, persoanele menționate au fost surprinse în flagrant deținând și transportând cantitatea totală de 325.320 țigarete netimbrate. Totodată, s-a luat măsura indisponibilizării a patru autoturisme aparținând grupării infracționale, folosite la transportul produselor din tutun provenite din contrabandă”, a declarat Roxana Vişan, purtătorul de cuvânt la IPJ Mehedinţi. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire sau aderare la un grup infracțional organizat și contrabandă.

Trei contrabandiști au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de 05.12.2014 să fie prezentați Tribunalului Mehedinți cu propunerea de arestare preventivă.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*