Ultimele Știri

VIDEO: Războiul din Ucraina provoacă alte zeci de victime

Militanţii proruşi continuă să atace nu numai poziţiile armatei ucrainene, dar și zonele locuite de civili. Numai în ultimele 24 de ore, 15 militari și 11 civili au fost uciși, în timp ce la Minsk se încearcă un nou rând de negocieri pentru pace.

În apropierea oraşului Debalţevo, separatiştii trag cu mortiere şi lansatoare de rachete de tip „Grad”, în timp ce militarii ucraineni ajută printre gloanțe la evacuarea localnicilor din oraș. De partea cealaltă, s-a observat suplinirea tehnici militare cu mai multe tancuri

„Noaptea a fost grea. Teroriştii atacă periodic poziţiile armatei noastre şi trag în zone locuite de civili”, a spus un localnic.

În zona localităţilor Enakievo şi Uglegorsk este observată o concentrare masivă a forţelor militanţilor proruşi. Tot mai mulţi oameni nevinovaţi îşi pierd viaţa în confruntări. 

Vineri, în Donețk, 12 civili au fost uciși. Șapte dintre aceştia au murit după ce un obuz a lovit Casa de Cultură din centrul oraşului, iar alţi 5 în timp ce stăteau la coadă pentru ajutoare umanitare. De asemenea, autorităţile au anunţat că în Horlovka, o zi mai devreme, au murit 8 civili și alți 32 au fost răniți.

_91-e1420287883795

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*