Ultimele Știri

VIDEO: Putin şi Medvedev, exerciţii la sala de fitness

Imagini inedite cu preşedintele rus Vladimir Putin şi premierul Dimitri Medvedev la sala de fitness

putin si medvedev

 Imagini inedite circulă pe internet. Vladimir Putin apare alături de premierul Dmitri Medvedev făcând exerciţii fizice la sala de fitness de la reşedinţa preşedintelui rus, deşi cota de popularitate a prim ministrului este în scădere. 

Putin apare în imagini făcând exerciţii la mai multe aparate, fiind urmat îndeaproape de premierul Dimitri Medvedev.După o sesiune intensă de sport, cei doi lideri ruşi au pregătit fripturi la grătar pentru micul dejun şi au băut câte o cană de ceai.

Preşedintele rus a preferat întodeauna campaniile de imagine atent regizate, care să îl pună mereu în lumina unui lider dur. În timpul unei vizite în Crimeea la jumătatea lunii august, el a fost filmat în timp ce se scufunda în Marea Neagră la bordul unui minisubmarin, pentru a explora epava unei nave. El a mai participat la o operaţiune similară în 2011, dar atunci s-a descoperit că două amfore pe care le-a recuperat în timpul scufundării fuseseră amplasate special pentru ca el să le găsească. În alte campanii de imagine desfăşurate în ultimii ani, Vladimir Putin a împuşcat un tigru cu o armă cu tranchilizante, a pus o zgardă cu emiţător la gâtul unui urs polar sedat şi a călărit la bustul gol.

Rata de aprobare a preşedintelui rus este în scădere, iar ultima campanie de imagine vine în contextul creşterii acesteia. Un sondaj recent a arătat că 72% dintre ruşi l-ar realege preşedinte dacă ar avea loc alegeri luna aceasta.

Popularitatea lui Putin a înregistrat o scădere în ultima perioadă din cauza devalorizării rublei, care a avut un impact masiv asupra economiei Rusiei, afectată de asemenea de sancţiunile privind rolul Moscovei în conflictul din Ucraina şi scăderea preţului petrolului.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*